2777
2789
عنوان

هی دادن عذابمو غذابم،من خرد و خمیر ولی توقع دارن از آدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 39 پست
منم افسردگی شدید دارم ...  واسه جفتمون دعا میکنم ...    

اخی همدردیم 

منم دعا میکنم خدا این غمو از  دلامون ببره من که دارم از بین میرم

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
😞   امشب  ب خودم  قول دادم   دیگه   برا خودم زندگی  کنم  بسه تا ...

آفرین ...به گذشته فکر نکن دیگه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی همدردیم  منم دعا میکنم خدا این غمو از  دلامون ببره من که دارم از بین میرم

چن سالته؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
۱۸ 

چرااااا ، روحیت اینجوریه یا بخاطر شرایطته 

بیخیال ... من ۲۸ ام ... بخاطر آزمون وکالتم دپم ولی بازم ارزششو ندارعه 

چرااااا ، روحیت اینجوریه یا بخاطر شرایطته  بیخیال ... من ۲۸ ام ... بخاطر آزمون وکالتم دپم ولی ...

بخاطر مشکلاتم خیلی اذیتم میکنن ادمای دورم الانم افسردگی شدید گرفتم همشون میدوننو میبینن حالم هر روز داره بدتر میشه ولی براشون مهم نیست فقط میترسم کاری دست خودم بدم 

ایشالا قبول میشی 

میدونم ارزششو نداره ولی دست خودم نیست اصلا

بخاطر مشکلاتم خیلی اذیتم میکنن ادمای دورم الانم افسردگی شدید گرفتم همشون میدوننو میبینن حالم هر روز ...

منم  آدمای دوربرم سمی ان ... 

ولی باز پشیمونم لذت نبردم از زندگیم چون واقعا کسی نبود راه درست و بهم بگه حق خندیدنو تفریح نداشتیم خیلی آسیب دیدم افسردعه شدم ولی الان دیگه فکر نمیکنم به قبلا 

توام غصه نخور عزیزم هنوز اول راهی افسردگی تو درمان کن ک مثل من پشیمون نشی  

منم  آدمای دوربرم سمی ان ...  ولی باز پشیمونم لذت نبردم از زندگیم چون واقعا کسی نبود راه ...

اره واقعا دارم سعیمو میکنم ممنون از کمک و راهنماییت