2777
2789
عنوان

همین رفتارهای آقایون باعث میشه خانما خیانت کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت خیانت می‌کنه ؟بچه هم دارین؟بنظر من مردی ک تا حالا نیاز ب رابطه جنسی داشته وقتی اینجور سرد میشه ...

دقیقا

مردها هیچوقت میل جنسیشون قطع نمیشه فقط از فردی به فرد دیگه منتقل میشه   

بچه هایی ک پدر و مادر رو در کنار هم می‌خوان رو باید چیکار کرد ؟

خب همون بچه ها با خیانت یکی از والدین آسیب زیادی میبینن

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
بچه ها نمبدونم این روش برا شما جواب باشه یانه یا حتی برا خودم پایدار باشه یانه ولی من یه مدت خیلیییی ...

برای همیشه جواب نیست.و بستگی به طرف مقابل هم داره ،یکی آتو میگیره و میگه آره خوب نبودی ال بودی بل بودی فراریم دادی رفتم خیانت کردم.

@20sahargoli    

در خیالات خودم،در زیر بارانی که نیست...میرسم باتو به خانه،از خیابانی که نیست...می نشینی روبرویم،خستگی در میکنی...چای میریزم برایت،توی فنجانی که نیست...باز میخندی ومی پرسی که حالت بهتر است؟باز می خندم که خیلی،گرچه می دانی که نیست...شعر میخوانم برایت،واژه ها گل می کنند...یاس ومریم می گذارم،توی گلدانی که نیست...چشم می دوزم به چشمت،می شود آیا کمی...دستهایم را بگیری،بین دستانی که نیست...وقت رفتن می شود،بابغض می گویم نرو...پشت پایت اشک می ریزم،در ایوانی که نیست...می روی وخانه لبریز ازنبودت می شود...باز تنها می شوم،بایاد مهمانی که نیست...
آره بنظرم مرد داره خیانت می‌کنه ولی راه مچ گیری وجود نداره

اگه بدونه توخیانت می‌کنی ازونانیست که قشقرق بپاکنه

بنظرم برات مهم نباشه به فکرخیانتم نباش

بابچهات خوش بگذرون بی خیال دله که نیستیم

شوهرم شبا ساعت ۸ از سرکار میاد من بچه هارو میخوابونم شام میخوره میشینه پای تی وی تا وقتی خوابش میبر ...

عزیزم مردها خیلی به پوشش و زیبایی خوش بو بودن زن اهمیت میدن. شب بچه هارو خوابوندی یه لباس خواب نازک بپوش، عطر بزن، آرایش کن. ببین چطوری میاد سمتت. رو صورتت یه دستکاری ریز کن. مثلا یکم لباتو ژل بزن. مردها دوست دارن

عزیزم مردها خیلی به پوشش و زیبایی خوش بو بودن زن اهمیت میدن. شب بچه هارو خوابوندی یه لباس خواب نازک ...

بعضی مردها هورمون جنسی کافی توی بدنشون ترشح نمیشه

اینا با هیچی میلشون برنمیگرده مگه اینکه دکتر برن 

بنظرت خیانت می‌کنه ؟بچه هم دارین؟بنظر من مردی ک تا حالا نیاز ب رابطه جنسی داشته وقتی اینجور سرد میشه ...

نمیدونم .۲تابچه دارم .از اولم زیاد گرم نبود ولی خب نه تا این حد ..بارها بهش گفتم خیانت میکنی ننه من غریبم بازی درآورده 

فکنم شوهرت کار سنگینه بنده خدا خسته میشه دیگه حوصله نداره

کارش که سنگین هست ولی خب دلیل نمیشه ماهی یه بارم سمت زنش نیاد .اینا همش بهونست مردی که میل جنسیش نسبت به زنش کافی باشه کوه رو هم جابه جا کرده باشه میاد سمتش.من حتی نیاز عاطفیم هم ارضا نمیکنه نیاز جنسی بخوره تو سرش