2777
2789
عنوان

شما جای من بودین حسودی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست
حسادت تو وجود همه مون هستولی فقط باعث اذیت خودمون میشهسعی کن قبول کنی هرکسی یجوری زندگی میکنهمطمئنا ...

اون اراده کنه میتونه ازدواج کنه خواستگار هم براش معرفی کردم قبول نکرد

فازش بالاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ادما همیشه حسرت جایگاه و دارایی دیگران رو میخورن و داشته های خودشونو نمیبیننچه بسا دوستت هم بگه ...

دقیقا

من بچه بودم یه دوستی داشتم ۴تا خواهر برادر بودن

من تک فرزند .حالا میگم بچه فرض کن دبیرستانی

دوست صمیمی بودیم

من از اینکه تنها نیست خواهربرادر داره با هم بازی میکنن جشن میگیرن حسودیم میشد

بعدها فهمیدم او هم به اینکه مثلا من اتاق شخصی دارم یا جیزهای دیگه اینطوری حسودیش میشه

دز واقع نه اون نعمتی که داشت می‌دید نه من 

اون اراده کنه میتونه ازدواج کنه خواستگار هم براش معرفی کردم قبول نکردفازش بالاست

خب منم نگفتم اون نمیتونه ازدواج کنه

ازدواجو ک هممون میتونیم

ببین کلا درحال مقایسه ای

من کلی گفتم ک بچه هات سرمایتن

بازم با اون مقایسه کردی ک اره اونم میتونه بیخیال بابا انقد خودتو درگیر نکن

وضعیتم خوب نیست. خیلیییی معمولی هستیم پولدار نیستیم

بخدا الان مخصوصا تو فامیل و در و همسایه ک از تو خیلیم بزرگترن مجردن  دوس دارن مث تو  شوهر و خونه و بچه داشته باشن اینو جدی میگم یا حتی کوچیکتر یا همسنت ک مجردن آرزوی اینک جای تو باشن و بگن خوشبحال فلانی شوهر داره و خونه  خودشه و مستقل راحت و آزاده همدم داره کسی داره ک دوسش داره و و و کاش ما جای اون بودیم کاش مام شوهر داشته باشیم و سر خونه زندگیمون راحت بودیم بچه داشتیم ....خسته شدیم کی پس مت شوهر میکنیم خسته شدیم از مجردی.......پس ببین توام الان آرزوی خیلیایی توام حسرت خیلیایی توام کلی حسود داری خیلیا میگن خوشبحالش

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس

خب منم نگفتم اون نمیتونه ازدواج کنهازدواجو ک هممون میتونیمببین کلا درحال مقایسه ایمن کلی گفتم ک بچه ...

دوستی داشتم وضعیت خانوادگی خیلی خوب و پولدار 

اونقدر کمال گرا بود که آخرش ازدواج نکرد و واقعا از این بابت ناراحته

طرف نه که نخواد ازدواج کنه لزوما خیلی ایدآل فکر میکنه و خوب .....نمیشه

باور کن لزوما پولدار بودن خوشبختی نمیاره درسته یه مقدار پول براق آرامش لازمه اما نه پولدار 

فقط همین

خوبه آدم تلاش کنه برای زندگی  بهتر ولی حسرت پولدار خوردن فقط نعمتهایی که خودت داری رو از چشمت می اندازه 

اینقدر اوضاع جامعه خرابه اونقدر مشکل اقتصادی زیادا 

اگه تو این دوره زمونه مشکل مالی نداری شاغل هستی و سلامتی داری خیلی خوبه

روان درمانگر من ۶۰ سالشه مجرده تحصیلکردست ولی ب من تنها کسیم هستم ک بهم گفته و این دردشو ب هییییچ کس نگفته و نمیگه  من بهش گفتم خوشبحالت تحصیلکرده ای...

.. البته حتی دوس پسرم نداره و نداشته ها چون  خودشو خیلی بالا میگرفته از بالا ب ادما نگاه میکرده و ب خواستگاراش جواب رد میداده چون یک شوهر خیلی بالا میخواسته از لحاظ تحصیلی و شغلی و درامدی و کسی رو در حد خودش نمیدونسته و رد کرده...... بعد ۴۰ هم دیگ خواستگار اصلا حتی یک دونه براش نیومده ....دکتری مجردی هرجا حتی کشورای خارجی مسافرت میری بالاترین جایگاه و نقطه معروف شهر زندگی میکنین پولدارین خوشبحالت کاش من جای تو بودم بهم گفتش اگ من بگم کاش جای تو بودم خوشبحالت واقعا... باور میکنی حرفمو...با تعجب گفتم چرا اخه؟؟؟گفت وقتی همه چی داشته باشی ولی همدم نداشته باشی یعنی هیچی نداری وقتی همه چی داشته باشی ولی یکی نباشه ک دوست داشته باشه بهت اهمیت بده یعنی هیچی نداری و بعد از مدتی دیگ لذتی نمیبری ازین چیزایی ک گفتی ....مخصوصا تو سن بالا الان من  همه چی دارم ولی یک خلا عی دارم ک فقط همدم جاشو میتونه بگیره و پر کنه درسته ک من ب همه اهدافم رسیدم ولی خب تا کی مجردی؟ تا کی تفریح و مسافرت ؟؟تا کی ؟؟؟تنهایی مختص خداعه من الان هم دوس دارم شوهر کنم هم سر خونه زندگیه خودم باشم ب بچه ک مال خودمو شوهرم باشه خیلی علاقه دارم این چیزایی ک گفتی میتونه جای اینا رو بگیره و خلا رو پر کنه برام؟؟؟چون گفتم خوشبحالت همیشه روحیه بالا و شاد و خندون داری و ب همه چیت رسیدی داری کیف دنیارو میکنی گفت ظاهر رو نبین ...حالا من دیپلم دارم در برابر شغل و درآمد و سواد بالای اون هیچم نیستم ولی ببین اون ب من میگ خوشبحالت....پس ببین ممکنه حتی تحصیلاتت کسی از تو خیلی بالاتر باشه شغل خیلی بالا و درآمد بالایی داشته باشه در آخر آخر دیگ اون مسافرتا و غذاها هرچی ک گفتی تا جایی براش لذت داره اما ی روزی حسرت تورو میخوره چون اون خلا رو بالاخره حس میکنه و میگ خوش بحال فلانی زود ازدواج کرد و تشکیل خانواده داد ولی من هنوز مجردم

دوستان من کاربری هزارممه بخاطر اینک همش تو تایپیک خرافه خودمو مثل سوسک انداختم و خواستم بگم خرافه فه ان و له شدم در جا🤕🤣🤣 و اینک ازینکه بعضیا میگن جدید ورودی جدید عضویتی یا نمیدونم مردی زن نیستی من تو قسمت تماس باما قسمت مدیریت هم عکسمو یهویی دادم و همون لحظه فیلممو دادم و وویس دادم من ب شخصه دوستانی مهشید جون  مثل نیل عزیز دختر قهوه فروش و اوج آسمان جونم  و نسرین جون و بهار جون  اینا باهاشون تو خصوصی هم صحبت کردیم هم شمارمو دادم میدونن مرد یا پسر نیستم ....نی نی یار های عزیز و محترم بخدا دیگ شماره ندارم لطفا دیگ فکر نکنید من پسر یا مرد هستم اگ دیدین من تو تایپیک خرافه یک نقطه گذاشتم بعد تعلیق مشکی کنید  دوستانی ک من حتی شمارمو دادم ک واقعا ثابت بشه بهشون پسر و مرد نیستم و ثابت شده بهشون واقعا زن هستم ....نی نی یار های محترم و همکاران بخدا من تنها جایی هستش ک میام از دردای دنیای واقعیم کمتر احساس درد کنم  اگر دیدین من ب دختری یا خانمی درخواست دادم در جا تعلیق مشکیم کنید اگر دیدید من در تایپیکی ب کسی بی احترامی منظورم حالا جنسی یا هر چی کردم بعد فکر کنید مرد مریضم بعد درجا بلاکم کنید ولی اگ بی دلیل کسی بخاطر اینک البته اینجا کسی اینطوری نیس معمولا پسر بچه های مریض زن نما اینکارو میکنن گزارش میزنن یا نی نی یار تگ میکنن و میگن منه بدبخت مرد هستم و درجا تعلیق مشکیم میکنید ولی تو رو خدا قبلش اول مطمئن شین اگ ثابت نکردم ک دوباره وویس و عکس و فیلم از خودم همونجا ندادم  ک من زن هستم و مرد بودم بعد تعلیق مشکی بزنید ممنونم  اینو فقط نوشتم ک همه خانوما محترم و همکاران و نی نی یار ها در جریان باشند با سپاس