2777
2789
والا مال مامانای تیر ۹۹هست هنوز اونقدری استفاده نکردن اونقدر

آره منم تو نظرات خوندم چند نفر گفتن شکسته ولی دیگه از هز کی میپرسم چون تازه خریدن خیلی تجربه استفاده شو نداشتن

ممنونم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میارکه بله من ساحل چوب گرقتم ۱۴.۵ تخت کمد دراور شلف  ولی الان گرونتر شد

ممنون

همه چیز همینطور شده. من الان موندم با این قیمتای عجیب کالسکه و کریر بگیرم یا نه؟! این همه پول بدم بعد استفاده نشه. 

همه چیز همینطور شده. من الان موندم با این قیمتای عجیب کالسکه و کریر بگیرم یا نه؟! این همه پول بدم بع ...

من کریر که نا ۵ماه خیلی استفاده کردم

کالسکه هم پسرمو صبحها میبرم بیرون

عصرا با سه چرخه میبرم

بنظرم لازمه

صندلی ماشینم خیلی لازم

امنیت و موقع رانندگی دوتایی میریم بیرون راحتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من کریر که نا ۵ماه خیلی استفاده کردم کالسکه هم پسرمو صبحها میبرم بیرون عصرا با سه چرخه میبرم بنظر ...

من چون خیلی اهل بیرون رفتن بی ماشین نیستم، به همین خاطر بابت کالسکه مردد هستم

کریر هم به نظرم با توجه  به اینکه جون بلند کردنشو ندارم و مشکل سیاتیک هم دارم، هنر کنم خود بچه رو بغل بگیرم.

اما صندلی ماشین یه چیز خیلیی خوب میگیرم که از نوزادی قابل استفاده باشه.

من چون خیلی اهل بیرون رفتن بی ماشین نیستم، به همین خاطر بابت کالسکه مردد هستم کریر هم به نظرم با تو ...

منم نبودم ولی بچه هارو اصلا نمیشه خونه نگه داشت

بچه رو روزی یبار میبرم بیرون

واقعا گناه دارن تو خونه

جدی🤔 واقعا موندم، یسری میگن بگیر یسری میگن نگیر

اره بابا گناه دارن

منم هیچوقت پیاده تمها بیرون نرفته بودم

اصلا بعد ۸-۹ ماهگی کاملا ددری خونه نمیمونن

مگه اغوشی بگیری

اره منم اغوشی نمیتونستم نگرفتم

کلا دوست ندارم چیز اضافه بگیرم. هر چی که فکر کنم نیازم نمیشه و یا با چیز دیگه ای میتونم نیاز رو برطرف کنم نمیخرم، با اینکه بودجه ام میرسه

شما تخت کنار مادر گرفتی؟ از کجا خریدی؟