2777
2789
کالسکه و کریر و ساک  تو یه سایت  دیدیم مارک دلیجان یک و نهصد و پنجاه

خوبه که، در کل تخت و کمد رو با سه و نیم هم میشه گرفت

من خودم حساب کردم هر جور بگیری قیمت های عجیب 100 تومن و اینا که بعضی خانمها میگن در نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا .اخه من اصلا سنگین نمیتونم دستام جون نداره.

منم میخواستم بخرم
بچه فامیلو از دست مامانش گرفتم با کریر همونجا دم در گذاشتمش زمین بچه خالیو بغل کردم 

خوبه که، در کل تخت و کمد رو با سه و نیم هم میشه گرفت من خودم حساب کردم هر جور بگیری قیمت های عجیب 1 ...

عزیزم دروغ ندارم گه بگم

گالسکه ۱۵.۲۹۰

کریر ۴.۹۰۰

صندلی ماشین ۱۳.۵

صندلی غذا ۱۲.۸۰۰

تخت و کمد و دراور و شلفت ۱۸.۵

اسباب بازی ۵ تازه کم

لباس ۱۰ فرش و روتختی و پرده ۱۰ 

تخت کنار مادر ۳.۵

شیشه و لیوان و اینا ۲.۵

بهداشتی ۱.۵

انقدر خورده ریز هست

وان ۷۰۰

خواستی همه رو برات عکس میذارم عزیزم

درست نیست ادم بگه نمیشه 

و تهمت بزنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دلیجان مدل روما دوستای من دارن راضین

کالسکه شو هم استفاده کردن؟ 

من دوست دارم روما بگیرم اما از چند نفر شنیدم کالسکه ش زود شکسته مرددم

چون کالسکه برام خیلی استفاده داره موندم چیکار کنم

از خیلی وقته دارم تحقیق میکنم به نتیجه نرسیدم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خوبه که، در کل تخت و کمد رو با سه و نیم هم میشه گرفت من خودم حساب کردم هر جور بگیری قیمت های عجیب 1 ...

و البته کالسکه میما ۴۰ تومنه

خیلی دوست داشتم ولی خوب‌به بودجه من نمیخورد

عزیزم دروغ ندارم گه بگم گالسکه ۱۵.۲۹۰ کریر ۴.۹۰۰ صندلی ماشین ۱۳.۵ صندلی غذا ۱۲.۸۰۰ تخت و کمد و ...

همه جور قیمتی هست. من فعلا تخت کودک نوجوان و شلف و ویترین رو با تخفیف ۲۵٪ حدود ۱۸ تومن خریدم. 

تازه سرویس رو کامل نگرفتم یعنی دراور و کمد لباس رو نخریدم

هست این قیمتا عزیزم ولی در حد وسع همه نیست 

اخه ایشون میگن هر جور حساب میکنیم نمیشه صد تومن

والا منم کالسکه ۴۰ تومنی دسوت دارم بودجم نمیرسه

ولی نمیگم نه هر جور حساب کنم دویست تومن نمیشه

عزیزم دروغ ندارم گه بگم گالسکه ۱۵.۲۹۰ کریر ۴.۹۰۰ صندلی ماشین ۱۳.۵ صندلی غذا ۱۲.۸۰۰ تخت و کمد و ...

فدااات ، من نگفتم دروغ میگی، شما داری نوش جونت خریدی، مبارکت باشه، ان شاالله به خوشی استفاده کنی

بله میدونم ماشین شارژی تا 70 هم هست ولی خودم خیلی فکر میکردم گرونه، دیدم با کمترم میشه خرید، آخه همه بهم میگفتن ،100 یا حتی 200، ولی خودم خرج آنچنانی کردم، متناسب بودجه خریدم، مثل جهاز شما بخوای آنتیک و عتیقه بخری تا چند میلیارد هم جا داره ولی عرف و معمولش رو میشه با 20 یا 30 جمع کرد

همه جور قیمتی هست. من فعلا تخت کودک نوجوان و شلف و ویترین رو با تخفیف ۲۵٪ حدود ۱۸ تومن خریدم

میارکه

بله

من ساحل چوب گرقتم ۱۴.۵ تخت کمد دراور شلف 

ولی الان گرونتر شد