2777
2789
عنوان

هرکی که با قارچ گانودرما زگیل تناسلیش خوب شده بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 27504 بازدید | 131 پست
پیامت رو که خوندم خیلی حالمو خوب کرد. منم درگیر نوع ۱۶ شدم. میخام به تازگی درمانو شروع کنم. خیلی نگر ...

فقط مکمل ایمیونس رو فراموش نکن چون عصاره سیستوس داره که برای درمان بیماریهای ویروسی خیلی خوبه،

دوسین هم که عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی دکتر رفتم، ولی گفتن ویروس درمان نداره باید خود بدن دفعش کنه، هرچی بود فریز کردم، آزمایش دادم ...

یعنی هر سه تا ویروس و دفع کردی ؟الان تو بدنت دیگه نیست اصلا ؟؟؟تو رو خدا به من بگو دقیقا چیکار کردی چه سبک زندگی کردی 

یعنی هر سه تا ویروس و دفع کردی ؟الان تو بدنت دیگه نیست اصلا ؟؟؟تو رو خدا به من بگو دقیقا چیکار کردی ...

بله گلم خداروشکر دفع شدن، غذاهای سالم خوردم، فست فود و نوشابه و شیرینی و شکلات و از این چیزا نخوردم، کلم بروکلی بخارپز زیاد خوردم، عسل و سیاهدونه خوردم بهش میگن معجون دوسین، فلفل سیاه، آویشن، زنجبیل، خرما،تخم مرغ و هرچیزی که بدن رو تقویت میکنه، کپسول کورکومین، آناهیل، سلیکا کیوتن، و خیلی مکمل های دیگه استفاده کردم، قارچ شیتاکه خشک سفارش میدادم روزی دو سه تا بستگی به کوچیکی یا بزرگیشون داشت میپختم میخوردم، شبا به موقع میخوابیدم صبح زود بیدار میشدم، هرروز نیم ساعت میرقصیدم هم واسه روحیه هم ورزش، دم کرده گون و جنسینگ، 14 جلسه بادکش کمر و شکم،بعدش حجامت

بله گلم خداروشکر دفع شدن، غذاهای سالم خوردم، فست فود و نوشابه و شیرینی و شکلات و از این چیزا نخوردم، ...

خداروشکر که خوب شدی ، چقدر این دوره مراقبتتیتون طول کشید ؟تو این مدت نزدیکی هم داشتین ؟هر مکملی استفاده کردین و بگو لطفا 

خداروشکر که خوب شدی ، چقدر این دوره مراقبتتیتون طول کشید ؟تو این مدت نزدیکی هم داشتین ؟هر مکملی استف ...

بعد از چندماه دیگه زگیل نزدم ولی دوسال بعدش آزمایش دادم که فهمیدم پاک شدم، مدتی که ضایعه داشتم هیچ رابطه ای نداشتم، فریز میکردم، بعدشم رابطه محافظت شده داشتم خییییلی کم

هر مکملی که تو بگی من استفاده کردم، یه بار میگرفتم میخوردم تموم میشد میرفتم یه چیز دیگه میگرفتم، رزهیپ،  آلگومد، شربت آلوورا باریج،... یه جدول داشتم که صبح و ظهر و عصر و شب چه قرصایی بخورم، تنها چیزی که در تمام مدت استفاده کردم قرص ایمیونس هرروز بعد از ناهار میخوردم، ویتامین دی 50 هزار واحدی ماهی یکی

بعد از چندماه دیگه زگیل نزدم ولی دوسال بعدش آزمایش دادم که فهمیدم پاک شدم، مدتی که ضایعه داشتم هیچ ر ...

یعنی روزی ۴تا ویتامین مختلف استفاده کردی که هر کدوم دورش تمام میشد عوضش میکردی  و لی ایمونیس در همه دوره ها ثابت بود درسته ؟

تب خال نداشتم ولی من زخم دهانه رحم داشتم که بعد از اینکه مدتی رابطه نداشتم خوب شد

من التهاب دهانه رحم دارم زخم ندارم و این التهاب خیلی در آور با آنتی‌بیوتیک هم خوب نمیشه 

البته بگم روحیم خییییلی ضعیفه بشدت افسردم از همه زندگیم موندم ، شما خیلی قوی هستین خوش بخالتون امیدوارم بتونم مثل شما باشم