2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر.الان چند ماهه ک من و همسرم درگیر زگیل تناسلی شدیم و تحت درمانیم

اما درباره ی قارچ گانودرما خیلی شنیدم ک میگن زگیل تناسلی رو خوب میکنه.خواهش میکنم با صداقت جواب بدید هر کسی ک از این محصول استفاده کرده و خوب شده بهم بگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیتاکه چیه؟؟؟؟اون چیزایی ک درکنارش خوردی چی بودن؟؟؟

قارچ شیتاکه، 

معجون دو سین

ژل رویال

گرده گل

ایمونس

تغذیه سالم

خواب به موقع

ورزش

میوه ها و سبزیجات تازه

فلفل سیاه

دمکرده آویشن

آب کافی

پرهیز از فست فود و نوشابه و شیرینی

ویتامین ب12

...

قارچ شیتاکه،  معجون دو سین ژل رویال گرده گل ایمونس تغذیه سالم خواب به موقع ورزش میوه ها ...

ممنونم عزیزم .میگم شما دکتر نرفتی؟؟قرص خاصی مصرف نکردی؟؟؟؟شما بعد از خوردن این چیزایی ک گفتی آزمایش دادی گفتن منفیه؟یا فقط دیگه زگیل رو روی سطح پوستت ندیدی؟

ممنونم عزیزم .میگم شما دکتر نرفتی؟؟قرص خاصی مصرف نکردی؟؟؟؟شما بعد از خوردن این چیزایی ک گفتی آزمایش ...

من خیلی دکتر رفتم، ولی گفتن ویروس درمان نداره باید خود بدن دفعش کنه، هرچی بود فریز کردم، آزمایش دادم 6 و 16 و 59 رو داشتم، دیگه شروع کردم تقویت بدنم، حتی طب سنتی هم رفتم 14 جلسه بادکش و 1 جلسه حجامت، گون و جنسینگ و عناب هم خوردم، خلااااااصه بعد از 2سال آزمایش دادم خداروشکر پاک بودم

ولی دیگه بدنمو که تقویت کردم بعد از مدت کوتاهی دیگه ضایعه ندیدم

ممنونم از راهنماییت عزیزم.ان شالله دیگه هیچوقت نبینی گلم از ته دل واست آرزوی بهترین ها رو دارم🙇.دعا کن ما هم کاملا خوب بشیم

ممنونم از راهنماییت عزیزم.ان شالله دیگه هیچوقت نبینی گلم از ته دل واست آرزوی بهترین ها رو دارم🙇.دعا ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم، اینو بدونین که اون فقط یه ویروس کوچیکه، درحالیکه بدن شما بینهایت قدرتمنده، حتما شکستش میدین، فقط بدنتونو تقویت کنید و وسواس نباشید چون بدن برای ساخت پادتن به میکروب هم احتیاج داره😁

استرس اصلا نداشته باشید، تا جایی که میتونید شاد باشید و بخندید که بهترین راه تقویت سیستم ایمنیه، من روزی نیم ساعت میرقصیدم

ممنونم از دعای خیرت عزیزم، اینو بدونین که اون فقط یه ویروس کوچیکه، درحالیکه بدن شما بینهایت قدرتمنده ...

پیامت رو که خوندم خیلی حالمو خوب کرد. منم درگیر نوع ۱۶ شدم. میخام به تازگی درمانو شروع کنم. خیلی نگرانم. البته ناامید هم هستم. برام دعا کنید

پیامت رو که خوندم خیلی حالمو خوب کرد. منم درگیر نوع ۱۶ شدم. میخام به تازگی درمانو شروع کنم. خیلی نگر ...

گلم اصلا نگران و ناامید نباش، فقط شاد باش و بهش فکر نکن، برو پارک هوای تازه تنفس کن، إن شاءالله هرچه زودتر شکستش میدی