2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیگه انقدر به ایندمون فکر کردم دارم قاطی میکنم
همسر من اگر ماهی 2 میلیون هم بگیره باز اخر ماه کم میاره
اصلا به فکر پس انداز نیست
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
توی این اوضاع یا ادم باید پشت داشته باشه یا حواسش به خرج باشه که واسه مبدا ش کم نیاره
ولی کشورهای اروپایی که ای بد میگن تو اخبار .مردمش اگر شغل داشته باشن حالا هر شغلی امنیت دارن یعنی بیمه بیکارین با حقوقشون هم میتونن خونه کرایه کنن قیمت کرایه تقریبا ثابت هست و خورد و خوراک خوبی داشته باشن حالا مسافرت خوب بر میگرده به نوع درامد و شغل
یعنی یه صندوق دار ساده توی یه فروشگته از منه مهندس ارامش روانی داره ........ما شرکتمون این قدر بدهی داره که نمیدونم ساله دیگه بتونه سر پا بشه یا نه .
توی المان هر کی بیکار باشه 500 یورو در امد داره که البته صرفا سقف بالای سر و خوراک معمولی رو جواب میده ولی دیگه نگرانی صفر بودن رو نداره ..........
ما ده میلیون ساله اول کرایه رهن کامل دایم دو سال بعد همون خونه شد سی میلیون !!!!! سه برابر والان هم حدود 40-50 باید رهنش باشه ولی درامد من مگه چقدر شده !
توی اروپا ادم میلیونر نمیشه ولی یه خونه و یه ماشین و خوراک خوب رو همیشه با داشتن هر شغلی میتونه داشته باشه ولی اینجا طرف زمین داره یهو میشه چند برابر ما همسایمون خونشون رو خراب کرد ساخت فکر میکر د صد میلیون سودش بشه ولی سودش شد بالای یه میلیارد!!!!!!!!!!
خب حالشو داره میبره خیلی هم راضیه سفره خارجیش رو هم داره عاشق ایران هم هست هر شب نماز میخونه واسه ریس جمهورش که واسش نون و اب حسابی درست کرد .

.
.
. ولی اوجه گرونی میشه دو سه ماه دیگه جنس های داخل ایران که فروش رفت با دلار 1800 -1900 از چین هم که بخوان وارد کنن حداقل 50 در صد بالا میره !!!!!!!!!!!
بچه ها منم فکر می کنم باید + فکر کنیم. عاقلانه و درست خرج کنیم ولی با انرژی مثبت.
رایت می گه فرست هانی. من الان فکر می کنم خدا خودش چطور از وقتی تین روزی منو رسونده. با این شوهری که من دارم هرکی بود فکر میکرد الان دیگه تو خیابونیم. اما خدائیش همیشه یه جوری رسیده. حتی تونستم به کسائی کمک کنم (اینم بگم همیشه این کمک ها 100 برابرش بهم رسیده و به همین خاطر خدارو شکر می کنم)
بعد از این افت اقتصادی اوضاع خوب می شه. همیشه همینه. بچه ها سعی کنید با امید بچه هاتونو بزرگ کنید.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
2810