2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
مانیا جون من اوائل نسبت به اونا بهتر هم بودم. اما الان اونا روز به روز دارا تر می شن و ما ندارتر. در مورد خانواده خودم هم من دارم افت می کنم. اما اونا اقلا ثابت موندن یا پیشرفت می کنن.
اما تو خانواده شوهر من برادر شوهر ندارم اما خواهر شوهرا شوهراشون وعشون توپه و از اونجائی که پول واسه کسی خرج نمی کنن اوضاعشون هر روز بهتر می شه.
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من از نظر ظاهری از خانواده همسرم کمتر نیستم ولی از نظر حقیقی خواهر شوهرام وضع بهتری نسبت به من دارن

البته خوب اونا نزدیک 20 ساله دارن زندگی میکنن من تازه شروع کردم

اونا خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خسیس هستن من نه
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
نازی جون ببخشین نظر میدم.تقصیر حودته از اول اگه سخت میگرفتی و پولات رو به پاش نمیریختی یا زبونم لال تا حالا رفته بود یا درست شده بود.این مردا تا وابسته کسی باشند ادم نمیشن.ببخشین نظر دادم.اخه خیلی از این اخلاق مردا بدم میاد
مانیا جون ناراحت نشو واسه من عزیزم. به قول رزا تقصیر خودم بوده!!!
این دوره زمونه نامردی زیاد شده و منم خوب می دونم زیادی روراست و صادق بودم.
به هر حال کاریه که شده. اصلا هم دیگه نمی خوام با اوناخودمو مقایسه کنم. دل من از اونا بزرگتره و مهمون از خونم گشنه برنمی گرده. همین برام کافیه.
اگه نوشتم فقط می خواستم جواب سوالارو داده باشم وگرنه دیگه بی خیال شدم
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
بچه ها شما ترجیح میدین شوهرتون یه کار دولتی استخدام رسمی با یک حقوق مشخص داشته باشه یا کار آزاد با درآمد بهتر ولی ساعت کاری نا مشخص و آینده مبهم؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...
کسی بین شما هست که شوهرش خیلی ولخرج باشه؟
همسر من خیلی ولخرجی میکنه,درسته همه پولشو خرج خونه میکنه ولی خوب اصلا به فکر اینده نیست
هرچی هم بهش میگم ما بچه داریم باید به فکر زندگیش باشیم میگه تو نگران هیچی نباش
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
حالا خواهر شوهرم بهم گفته برای اینکه ادب بشه یه مدت تو از خودشم ولخرجتر باش
گفته بذار کم بیاره
نمیدونم اینجوری درست میشه یا نه
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
عشق ایران میشه بگی کجا زندگی میکنی>؟
بچه ها خیلی نگرانم خیلی .... وضعیت بیکاری و بیپولی و اینم اوضاع قیمت سکه که شده 1 ملیون و دلار 2 هزار تومن دنیا داره به کجا میره من موندم... میگن قحطی میاد همه چی گرون میشه و بعد نایاب میشه باید چیکار کنیم .هر کی پولداره که غمش نیست تو خونه های قصرشون میشینن از اون بالا مثل فیلم سینمایی بهمون نگاه میکنن ... امشب بچم رو بغل کردم اون میخندید و من بغض داشتم که اینده این بچه چی میشه؟ نکنه روزی بیاد که خودمو سرزنش کنم که چرا بچه اوردم و یکی دیگه رو هم بیچاره کردم.
ما هم مستاجریم و 34 میلیون رهن خونه کردیم هر چی هم بالا پایین میکنیم نمیتونیم خونه بخریم حالا هم که همه میگن جنگ میشه خونه نخرین ......
تو روخا اگه کسی خبر خوب داره بیاد بگه من خیلی امشب دپرسم.
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
2810