2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
ما خونه داریم.من کار نمی کنم.11 ساله ازدواج کردیم.2تا خونه کوچیک خریدیم تا بلاخره تونستیم یه بزرگشو بخریم.......شوهرم سخت کار میکنه.میشه گفت چند جا.حقوق ثابت ماهیانش 1میلیون و 200-300 می شه که همیشه کم هم میاریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الی جون متاسفانه خیلی خانوما انگار خوششون می آد دل بسوزونن!! براتون پیش اومده تو یه جمع طوری رفتار کنن انگار کسی که سفر خارجی نمیره یه چیزیش هست؟
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
والا مامان الی من الان 7 ساله ازدواج کردم همون جهیزیه ام بوده الان هم که دلم میخواست وسایلم رو عوض کنم شانسم همه چیز داره میره بالا...نزدیک عید هم هست....موندم چه کنم؟؟مبل میخوام ..ظرف و ظروف و....
میدونم چی میگی نازی جان ... سوها حون گاهی به خدا ار این تاپیک های پز دادنی و چشم هم چشمی حالت تهوع میگیرم .همه چیز امروز تا فردا قیمتاش زمین تا آسمونه اونوقت یه عده با خیال راحت میگن رفتیم آنتالیا با خرج سفر و خرید مفت شد شد 7 میلیون
نسترن جون شاید من به خاطراین که عادت نداشتم خونه بشینم. یعنی بعد از 14 سال کار کردن بچه دار شدم. مامانم اینا تهران نیستن و من هیچ برنامه خاصی نمی تونم داشته باشم. شوهرم هم معمولا یا نیست یا خوابه.
دلم می خواست می تونم فعا تر باشم. بچمو عاشقانه دوست دارم ولی منم نیاز دارم تو اجتماع باشم.
مانیا جون شوهر من اصلا کاری به هزینه های من نداره اما خودم همش ترجیح میدم هزینه های صروری تر رو بدم تا خرج خودم کنم.
من ایران نیستم واقعا زندگی تو ایران سخت شده. ارزومه بیام ایران زندگی کنم ولی متاسفانه هر سال دریغ از پارسال. اینجا زندگی خییییییییییلی راحته واقعا هیچ اختلاف طبقاتی نیست. امیدوارم ایران هم بزودی ثبات اقتصادی پیدا کنه
آره الی جون. خنده دار اینه که فامیل همسر من برای من ازاین پز ها میدن. هه هه. منم اگه شوهرم عرضه داشت خودم اینقدر داشتم که برم سفر و .... همه رو خرج پسر اونا کردم حالا می شینن پز سفراشونو واسه من میدن. بماند که هر سفر اونا (به خاطر این که شهرستان هستن) کلی خرج رو دست بنده میذاره (قبل و بعدش با ایل و تبار می آن تو خونه من اتراق می کنن و هی می گن وااااا شما هم بیاید!!!!)
2810