2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تا خواستیم یه پس اندازکی! بکنیم لباسشویی خراب شد مجبور شدیم لباسشویی بخریم یه چند روز بعدش یخچال مشکل پیداکرد مجبور شدیم واسه اون خرج کنیم و هی همینطور وسایل خونه صداشون داره در میادددددددددد و پولی تو دستمون نمی مونه تازه یک و خورده ای هم به یه بنده خدایی بدهکاریم که هنوز اونم نتونستیم بدیم

البته من به خاطر سلامتی همیشه خدارو شکر می کنممم
منم بعد از 11سال کارما به خاطر پسرم ترک کردم.البته پارت تایم کار میکنم اما به هر حال پیش پسرم هستم و مجبور نیست روزی 10ساعت مهد بالشه بعد هم به قول سارا جون به پام آویزون باشه من کارای خونه را بکنم.
دوستان بیایند اینجا به هم امید و انرزی مثبت بدیم.خدا بزرگه.
به هرحال تجربیات و فکرامونا بذاریم روی هم تا راهکارهای بهتری پیدا کنیم برای زندگی آرامتر و بهتر
با فرست هانی موافقم
ما هم سعی میکینیم زیاد انفاق کنیم
و تا حالا خدا برامون از جایی روزی رسونده که من و شوشو حتی فکرش رو هم نمیکردیم
...
اگر خدا روزی رسانه پس غصه چرا؟؟؟؟
ما توکلمون به خدا کمه
پس خدا هم ما رو به حال خودمون میگذاره ...پس دیگه نباید اعتراضی کرد
...

هیج کمکی هم نداریم...فقط خدا

...

خیلی خوشحالم و ایشالا بازم میکنم
چون همینا برای ادم میمونه
..
قربون شوشوم برم که باهام همراهی میکنه
....
هنوز هم درنموندیم
خدایا شکرت
خدایا شکرت
.....
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
مونی جون منضورت از چه کارایی یعنی چی؟؟؟؟

عزیزم تلاش مادیت رو بکن نتیجه رو هم بسپار به خدا و صبوری کن
....
دیگه فک نمیکنم کار دیگه ای لازم شه انجام بدی
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
مونی جون
من برای صرفه جویی نظرم رو میگم چون خیلی اهل صرفه جویی هستم
....
تمام وسایلم رو از حراجی میگیرم یعنی خارج فصل..
مسافرت و اقامت تو جاهای خیلی ارزون...واگه هوا خوب باشه تو پارک و غذا هم خودمون یه چیزی میپزیم
برای مسافرت های زیارتی هم برای بقیه یه چیز خیلی سبک
لباس و کفش چیزی که راحتم و شیکه و ارزون رو میپوشم طوریکه همه هم میگن از کجا خریدی
....
. به این کارا هم افتخار میکنم و اصلا خجالتی هم نمیکشم چون اگر هم داشته باشم دوس دارم ازین کارا بکنم
ما تصمیم داشتیم خونمون رو بفروشیم بیام تهران نزدیک خانواده ام باشم ولی با این اوضاع که داره پیش میاد فکر نکنم بتونم ماشینمون هم یه پراید قسطی بود که اونم فروختیم الان داریم قسطشو میدیم
صرفه جویی آخه دیگه از چی صرفه جویی کنیم از گوشت برزیلی
قربون خدا برم یکی مثل ما زندگی میکنه یکی هم کم تو اپاساژهای ایران خرید میکنه میاد تو سایت سفارش لباس میده از امریکا وانگلیس براش لباس بیارن که با هزینه خرید وپست تا ایران هزینه اش خدا تومن میشه لباسی که شاید یک بار هم پوشیده نشه یکی هم که از ما بدبختر بیچاره تر به نون شبش هم محتاجه
بازهم باید خدا رو شکر کنیم که یه کار داریم بالاخره سقف بالای سرمون حالا چه 40 متری چه 200 متری تنمون سالمه بچه هامون سالمن باز هم نباید ناشکری کنیم ونعمتهایی رو که خدا به ما داده نادیده بگیریم نعمتهایی که خیلیها حسرتش رو میخورن وبیشماره
ایشالا خدا همون شکر گزاری بده
خدایا شکرت
عزیزم
چه کاری بلدی؟
تخصصت چیه؟
من نگاه میکنم میبینم ادمای اینجا با چه تخصص های پایینی درامد های خوبی دارن...
عزیزم ببین چی بلدی
کار هست
2810