2777
2789
عنوان

وضعیت اقتصادی خونه های ما؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 174 پست
تدریس
هنر خاصی
....
کامپیوتر
؟؟؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیزم
اگه اخبار استخدامی رو ببینی همه بیشتر اقتصاد میخوان عجیبه با این هنرهات میگی کار نیست
...
فتو شاپ و فلش و این جور کارا هم که دیگه همه میخوان
تو بانک هم که اقتصاد استخدام میکنه ....هر هفته هم ماشالا با این تعدا زیاد بانک که ما داریم استخدام میکنن
پس چطوری میگی کار نیست؟؟؟؟
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
تو موسسات هم به صورت نمیه خصوصی یعنی تو موسسه معلم میخوان
برا همه رشته ها
حالا شما با این همه هنر غصه میخوری که چرا کار نیست؟؟؟
اگه ادم توقعش رو پایین بیاره همیشه موفقه...بعد پله پله میره بالا
عزیزم
حالا اگه مدرسه نشد بری که دنیا به اخر نمیرسه
یه کار دیگه
...
اگر واقعا چیزی رو بخوای بهش میرسی
فک کنم هنوز از تمام وجود نخواستی
....

از امروز اخبار استخدامی رو نگاه کن هر روز
این دو تا سایتم خیلی خوبه

http://www.unp.ir/job/
http://www.estekhtam.com/
واگه تهرانی
http://www.rahnama.com/

عزیزم
یه چیزی هم نذر کن که یه کار خوب پیدا شه و ناامید هم نباش
موفق باشی
امیدوارم یه روز بیام ببینم که یه کار مناسب داری
ما قم زندگی میکنیم خونه مال خودمونه یعنی پدرشوشو دستشونم درد نکنه
یه زمین خریدیم سه سال قبل با کادوهای عروسی و عقد و ٧ تا سکه ای که برای مهریه ام پدرشوشو داده بود
خدارو شکر الان زمین داریم حقوق شوهرم ٣٠٠ تومنه ولی بیش ازینها خدا برامون میرسونه و خرج میکنیم پس اندازه ام میکنیم
روزیم هزاربار سجده شکر به جا میاریم
من پولدار نیستم اما از وضعمون راضیم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
سلام. ما خونه پدرشوهر میشینیم و شوهرم کارش آزاده با ساعت کاری و درآمد نامشخص.....چند ماه پیش سر یه مسیله الکی به اندازه کل پس اندازمون پول از دست دادیم و.....
بازم شکر خدا راضیم که تنمون صحیح و سالمه و شوهر خوبی دارم که برا زندگیمون تلاش میکنه.
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
خوب شد یکی این تاپیکو زد. من خسته شدم از این برند بازی! لباس بچه میزارن با یه برند خارجی قیمتش چند برابر لباس ایرانیه اما کیفیت و خوشگلیش هیچی بیشتر از لباس ایرانی نداره. مردم هم همچین هجوم میارن واسه خریدنش که انگار تا حالا لباس ندیدن!
خب همین چیزاس که اقتصاد مملکت رو نابود کرده دیگه.
فقط یه لحظه خودمونو بزاریم جای اون تولید کننده یا اون خیاط داخلی که کلی زحمت میکشه اما چون برند مشهوری نداره جنسش ارزونه....چه حالی میشیم؟
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
سعیده جان معلومه خیلی حوصله داری.آفرین به تو.
راستش من خیلی نمیتونم اینکارا را انجام بدم خیلی اعصابم را به هم میزنه.اما اینکه جایزه در نظر میگیرید فکر بسیار خوبیه.
کتش بچه ها بیشتر بلیاند تا تاپیک تعطیل نشه
ما در مورد مواد غذایی سعی میکنیم صرفه جویی نکنیم چون با سلامتیمون سر و کار داره سعی میکنیم مواد درجه یک و مرغوب بخریم اما توی لباس خریدن و اسباب بازی برای نی نی و تفریحات صرفه جویی میکنیم
اندکی صبر سحر نزدیک است...
2810