2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا من یه چیز دیگه هم نفهمیدم مثلا اگه بین 12 نفری که بالاترین رای میارن 3 نفر از برنده های قبلی باشن یعنی به 9 نفر باقیمانده جایزه میدن؟ یا نه 3 نفر جایگزین اون 3 نفر محروم میشن؟
من با قانون موافقم اینطوری خیلی بهتره در غیر این صورت در هر مسابقه ای یک عده ای خاص برنده میشن و بقیه که وقت میذارن و عکس میفرستن و ... هیچی دیگه کسی ذوقی براش نیست که مسابقه شرکت کنه وقتی یک عده خاص همیشه برنده ان
با سلام من چند روز پیش یه عکس از بچه هام فرستادم اگه قابل قبول نیست لطفا همینجا بگید و حذفش کنید که من عکس دیگری ارسال کنم
دوقلــــــوهای تپـــل مپــــــــــلی منو ببینین چه خوشتیپن. لایکش کن خاله جونی[smiley]l/l_68.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021514313817192
خیلی هم خوبه میبینم که تعداد اعضای نی نی سایت داره بیشتر میشه حالا یا خودشون یه کاربری جدید درست میکنن یا اعضای فامیلشون دارن عضو میشن منم میخوام به برادر زادم بگم عضو بشه برای آمار نی نی سایت هم خوبه
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
کاربران عزیز وقت به خیر تمام انتقادات رو خوندم. در مسابقه این دوره فقط کاربرانی که 2 بار پشت سرهم در مسابقات قبلی برنده شده اند در صورت بدست آوردن رای بالا برنده نخواهند بود. این قانون فقط برای مسابقه این دوره یعنی مسابقه آبان ماه در نظر گرفته شده است تا با بررسی های بیشتر میزان خطاها و اشکالات در مسابقات آینده کاهش پیدا کنه. عکسها حتما نباید در حسینیه یا خیابان باشد. برای اینکه تصور نکنید حتما باید عکس کودک خودتون باشه خدمتتون عرض کردم توی مراسمهای عزاداری یا حسینیه ها از هر کودکی که در پوشش مناسب عزاداری هستش یک عکس تهیه کنید. اگر عکس کودک خودتون هم باشه که چه بهتر. عکسهای ارسال شده از امروز تایید شده اند. پیروز باشید
سلام خانم تهرانی خسته نباشید من دو تا فسقل دارم و از هر دو عکس فرستادم اما فقط عکس پانیسا در مسابقه شرکت داده شده پس پارسا چی میشه؟؟
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
پانی تمآنلاین سلام خانم تهرانی خسته نباشید من دو تا فسقل دارم و از هر دو عکس فرستادم اما فقط عکس پانیسا در مسابقه شرکت داده شده پس پارسا چی میشه؟؟ ____________________________ کاربر عزیز هر کاربر فقط اجازه ارسال یک عکس را دارد. چنانچه یک عکس دونفره از هر دو کودکتان دارید و مناسب با موضوع مسابقه این ماه است اطلاع دهید تا عکس قبلی را حذف کنیم و عکس جدید را جایگزین آن کنیم.
اوکی خانوم تهرانی..ممنون از پاسختون نه متاسفانه ندارم عکسها برای دو ساله پیشه...اگه عکس جدید دو نفره گرفتم حتما ارسال میکنم
طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
2810