2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 12364 بازدید | 517 پست
فاطمه جان براشون کاری نداری که پیگیری کنن کاربری ها رو اگه واقعا قراره عدالت باشه باید تمام راههای خطا بسته بشه البته من احتمال زیاد این دوره شرکت نمیکنم چون واقعا خسته شدم از حرف و حدیث و چرت و پرتهایی که یه عده به ادم میگن و هیچ کس پیگیر نیست
یکی میاد میگه بچت زشته یکی میاد میگه همش تو تاپیکهایی یکی میاد میگه برو به خونه و بچت برس واقعا ناراحتم از این حرفها و حلالشون نمیکنم باید یه فرقی بین من که فعالم با اون که سالی یه بار میاد سایت باشه از تعداد پستهای من معلومه که من همیشه تو سایت هستم و فعالم و هیچ ربطی به این دوتا مسابقه نداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی ای بابا من با حرف نفس کاملا موافقم دیدی سری پیش اون همه اعتراض کردیم یکی شون نیومد چیزی بگه،دیدی کاربرا رو بی ارزش کردن اونوقت رفتن صاف چسبیدن به حرفای یه کاربری که همش به هممون توهین کرد عدالتشونم می بینیم این ماه!!
منم اگه میبینی دیگه تو تاپیکای مسابقه شرکت نمیکنم بخاطر اون دسته از کاربرای عزیزیه که میاد به خود ادمو بچه هامون توهین میکنن...نمونش مسابقه قبل... من از پستای مسابقه قبلم هیچ منظوری نداشتم..اما یه عده بد برداشت میکردن و کلی توهین شد.... امیدوارم دیگه توهین نکنه کسی...برای مسابقه قبلیم به یکی از دوستامم خصوصی ندادم که رای بده...همه رای پسرم لطف بقیه دوستان بوده خودم توش نقشی نداشتم حالا اگه قراره تو این مسابقه اگرم برنده شم بهم جایزه ای تعلق نگیره با احترام به خانوم تهرانی و اقای زاهد هرچی بگن قبول میکنم... و فقط تو مسابقه عکسمو میذارم جایزه مهم نیست مهم رقابت سالمه...دوستیامونه...نشون دادنه احساسمون باعکسه... اما امیدوارم با متخلفین و کسایی که توهین میکنن برخورد بشه... چون دوست ندارم به شعور و شخصیت کسی توهین شه.... پس تنها خواستم اینه با متخلفین و توهین کننده ها برخورد بشه خانومه تهرانی عزیزم -------------------------------------------------------------------------------------- با اون بحث دادن جایزه یا ندادنم ترجیح میدم نظری ندم...چون فکر نمیکنم نظرم مهم باشه
2805
سلام ,خانم تهرانی که رسیدگی نمیکنن ولی هرکی میخواد حسن نیتشو ثابت کنه هیچ جا هیچ تبلیغی نداشته باشه فکر کنم اینجوری آخر کار همه صرف نظر از اینکه برنده شدن یا نه راضی باشن
خانوم تهرانی من سری قبل شاید ٤یا ٥دفعه از لینکی که گذاشتید عکسمو ثبت کردم اما متاسفانه عکس من تو مسابقه شرکت نکرد هر بار هم که به شما گفتم فرمودید دوباره بذار و من باز هم گذاشتم و نیومد میشه بگید مشکل عکس من کجا بود
لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
مامی سا اینجا پیام گذاشتم ببینی من بد متوجه شدم ببخشید فک کردم مامی یه دختر خوشگلو میگی .آخر فعلو نخوندم چرا یه دفه همه رفتن از جمله خودم
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
سلام باز من 2-3 روز غیبت داشتم ببخشید دوستان... نفس عزیزم ولش کن... همینه دیگه...این 2 تا مسابقه قبلی یکی از یکی بدتر برگزار شد حالا هم دارن به قول بارانه جریمه مون میکنن که چرا برنده شدیم. خدا به خیر کنه اینجوری پیش بره تو مسابقه دی 12 نفر شرکت میکنن همونهام برنده میشن...... طاها عزیزم تو که بی نظیری با اون دختر ماهت....
2810