اخی عزیزم عب نداره منم شکمم بزرگه خیلی ورم کردم حاملگی اول بعد زایمان چقد کم کردی ؟
حاملگی اولم پنجاه دو کیلو بودم شدم هفتادو پنج، بعدش با کلی پیاده روی و جون کندن شدن شصت و سه از الان دارم غصه می خورم که این گوشتها رو چه طوری اب می کنم
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
لعنت به دیابت بارداری😢 من دکترم گف فردا ازمایش بدم اگه بالا باشه متفورمین میده برام بنظرت متفورمی ...
من دیگه با رژیم اوردمش پایین دوباره ازمایش ندادم سعی کن مراعات کنی عزیزم.نه به دکترت اعتماد کن قطعا فوایدش بیشتر از ضررشه ولی اگه قندت بالا باشه بعد بچه رو خیلی اذیت میکنن خیلی خون میگیرن ازش 🥺🥺🥺
وای نه بمیرم برا بچم باش دیگه رعایت میکنم ناشتای من ۹۵ اینا هس بعد غذا ۱۵۰ اینا🥴
منم ناشتا 118بود رسوندمش به 87مال تو کمتره عزیزم حتما میتونی من حتی قند خرما شکلات موز ایناهم نمیخوردم الان خیلی خیلی کم مثلا دو سه روزی یه خرما یا یه روز درمیون یه قاشق عسل میخورم
من هنوز نرفتم شنبه دکتر نوبت داده برم احتمالا میفرسته ازمایش چون بهداشت هم رفتم تشکیل پرونده بدم گفت هفته دیگه ازمایش داری اگه دکترت ننوشت بیای ما بفرستیمت