2777
2789
عنوان

مرمری ام کسی گیاه باباخازن یا بوقناق برای دیابت استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16982 بازدید | 214 پست
استارتر دیابت بایدددد تحت کنترل پزشک باشه  بخصوص نوع۱

نمیتونم با انسولین کنار بیام دارم داغون میشم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من دکتر بهم گف قندت لب مرزه.ی مدت بعد غذا ی فنجون عرق بوقناق میخوردم.خوبه 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داداش من از ۱۹ سالگی بخاطر نوشایه دیابت گرف انسولین میزنه بوقناق استفاده میکرد یه مدت عالی بود الان ...

یعنی همه چی میخورد و بوقناقم میخورد خوب بود؟

نوع یکه یادو

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من دکتر بهم گف قندت لب مرزه.ی مدت بعد غذا ی فنجون عرق بوقناق میخوردم.خوبه 

نوع یکی یا دو

میخام خودم برم پیدا کنم درست کنم به عرقیات اعتباری نیس

دوستم از نظر پزشکی خود درمانی با گیاهان دارویی باعث مخفی شدن بیماری میشه...شاید له ظاهر همه چی خوب پ ...

چه کنم با طفل ۴سالم اخه😔😔😔😔😔

نمیتونم با انسولین کنار بیام دارم داغون میشم

مادر من دیابت نوع ۲ داره 

خیلی دنبال طب سنتی و ... بود 

ولی هیچکدوم در بلند مدت موثر نیستن 

با دکترت مشورت کن نوع انسولین و دوزش رو تغییر بده 

مراقب باش دیابت بیماری پیش رونده و خطر ناکی هست

یعنی همه چی میخورد و بوقناقم میخورد خوب بود؟ نوع یکه یادو

ن عزیزم میگم دلیل دیابتش بخاطر نوشابه بود بعد قند دیگه نوشابه نخورد 

ولی کلا عرق بوقناق تاثیر داره اگر میتونی برو طب سنتی ببین چی میگه 

اکثر اوتایی ک انسولین میزنن یک هستن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بیشتر ببینید
مادر من دیابت نوع ۲ داره  خیلی دنبال طب سنتی و ... بود  ولی هیچکدوم در بلند مدت موثر نیس ...

بچم فقط۴سالشه

خستم

نوع یکی یا دو میخام خودم برم پیدا کنم درست کنم به عرقیات اعتباری نیس

قندم رو ۱۰۰ بود.ن بابا برو ی عطاری خوب بخر وقتایی که برنج

یا سیب زمیی میخوره پیاده روی یا تحرک نداره ی فنجون کوچولو بده بخوره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ن عزیزم میگم دلیل دیابتش بخاطر نوشابه بود بعد قند دیگه نوشابه نخورد  ولی کلا عرق بوقناق تاثیر ...

اره پسرم یکه

چی هس

گیاه کوهی بزنی نت میاره 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
بچم فقط۴سالشه خستم

اامیدوارم زودتر یه درمان قطعی براش پیدا بشه 

بنظرم توی چند سال آینده این اتفاق میوفته

ناراحت شدم 💔

آدم بزرگ با انسولین کلی اذیت میشه ، بچه که دردش رو هم نمیتونه بگه😢

اره پسرم یکه

برای اطمینان خاطر ببرش طب سنتی ببین‌چی میگه 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بیشتر ببینید