2777
2789
عنوان

میدونستین پایان احضار عوض شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 73 پست
خب تو چرا میپری به آدم 

شما مشخصه دنبال بحثیا

اولا پریدن واسه انسان نیست دوما شما تو تاپیک من یه چیزی گفتید منم جوابتونو دادم

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه سریال ابدوغ خیاری انقد تلاش نداره که ...تهش همه رو پشیمون کنن نامسلمونا رو مسلمون کنن شیطانم بف ...

والا😂

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

عوض نشده تموم نبوده و حین پخش در حال فیلمبرداری قسمتای بعد بودن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیزم منبع اطلاعاتت؟؟

منبع خاصی نداشت گلم طبق صحبت های کارگردان و اینکه پیجی که امشب توی فیلم نشون دادن تازه دوروز پیش ساخته شده گفتم.

خب خیلی از سریال همینطوره مثل سریالای مهران ندیری

یعنی همون روز میسازن یا کلا نیمه اماده تحویل صدا و سیما میدن؟

بعد فیلمایی ک سعید آقاخانی داد بیرون برای ماه رمضون دیگه هرکی فیلم ساخت ر ی د

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تیتراژ اولش ک ماعده تو جنگل داره میدوعه و ترسیدرو پخش کردن قسمتای اول؟؟؟؟ من قسمتای اولشو ندیدم

اره اونجا بود ک خواب دیده بود

برامن سواله که وقتی فیلمبرداریشون روزانه انجام میشه چجوری از یه لوکیشن برای هم احضار هم یاور استفاده کردن با وسیله های مشترک 🤔🤔🤔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان