2777
2789
عنوان

میدونستین پایان احضار عوض شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 73 پست
ربطی نداره که  از اول گفتن سریال احضار داره روزانه ضبط میشه و روی آنتن میره

ازهمین میشه فهمید چ سریال درپیتیه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
برامن سواله که وقتی فیلمبرداریشون روزانه انجام میشه چجوری از یه لوکیشن برای هم احضار هم یاور استفاده ...

یاور هم روزانه بود؟

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم چه ذهن خلاقی داری👋👋👋🤗

چرا خلاق😂

گفتن روزانه ضبط میشه واسه همین متوجه شدم ولی اگه روزانه نبود مشخص بود که این قسمت های الان تازه دو روز پیش ضبط شده و خب مشخصه پایانشو داشتن تغییر میدادن

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
سریال بچه مهندس اینطور ک پیش میبره هرسال یه ورژن بالاتر میسازن  ععع حالم بد شد از این فیلما م ...

اره اونا خیلی خوب بودن

چرا خلاق😂 گفتن روزانه ضبط میشه واسه همین متوجه شدم ولی اگه روزانه نبود مشخص بود که این قسمت های ال ...

نه عزیزم.. این لزوماً ربطی به تغییر فاینال نداره.. می‌تونه دلیلیش عدم ضبط کافی(تولید..فیلمبرداری)باشه

موضوع فیلنامه هم خاص بود هم مذهبی حتی احتمال این هم میشه داد که کارگردان مجبور شده داستان تغییر بده چون موضوع نقطه تاریک دین و جایی هست کمتر دربارش حرف زدن و همیشه موضع مشخصی نبوده والان زیر ذره بین رفته احتمالا حرف شما درسته و مجبور شدن با روایات ادامه بدن