2777
2789
عنوان

تاپیک سوپرایز شوهر

355 بازدید | 35 پست

یه تاپیک زدن که به شوهرش زنگ زده گفته ناهار لوبیاست شوهرش استقبال نکرده حالا میخواد غذای مورد علاقش رو درست کنه سوپرایز بشه قفل بود

حالا اگر شوهرت بهانه بیاره نیاد خونه بره رستوران تو سوپرایز میشی خوب

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اینقدر شناخت داره از همسرش که نمیره رستوران، شما نارحت نکن خودتو

نه ناراحت نیستم 😁اونجا قفل بود این بنظرم رسید گفتم اینجا بگم 

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
خوب شاید شوهرشو میشناسه و میدونه که میاد خونه و از این بهونه ها نمیاره

حتما من شوهر خودم از این کار ها میکنه آخه،رستوران بروش ملسه

😂😂😂😂😂😂پشمام چه فکرایی میکنن مردم با غذا کی سوپرایز میشه اون بنده خدا بشه اخه😂😂😂😂😂

😐😐😂منننن آقا من سورپرایز میشمممم 

وقتی میرفتم مدرسه مامانم می‌گفت امروز ظهر می‌خوایم فلان غذا رو درست کنیم من کل روز ناراحت بودیم که ظهر این غذا رو داریم بعد میومدم تا مامانم غذای مورد علاقه ام رو درست کردهههنن

مرده حتما گوزو بوده ترسیده لوبیا بخوره بشه امپراطور باد ها واس همین استقبال نکرده وگرنه کی از لوبیا ...

نه آخه مردها معمولا لوبیا دوست ندارن من خودم هم عاشقشم خیلی دوست دارم اما نه شوهرم دوست داره نه پسرم