2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم تو باغ عمون و اینا بعد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1941 بازدید | 85 پست
نمی دونم چرا من این قسمت و تو یکی از رمان هایی که نویسنده ش نونهال بود دیدم... 

تنها نیستی😐✌😂😂

اخرم عاشقش میشه و بپاش میفته 

تاپیک های اینده اسی پیشگویی کردم😂🤣

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اصلا باورم نمیشه آخه پسری که میگی اینجوریه صددرصدگوشیشو از خودش دور نمیکنه هی بزاره زمین بره بع ...

شما جیب نداشته باشی و دائم در حال رفتو امد باشی گوشیتو کجات میزاری بگو منم بهش پیشنهاد بدم😉❤

شما جیب نداشته باشی و دائم در حال رفتو امد باشی گوشیتو کجات میزاری بگو منم بهش پیشنهاد بدم😉❤

یعنی دستاشم قطع شده 😐الله و اکبررررررررر✌

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ناموصن؟ بچمون چه شکلی میشه بنظرت؟😉😂❤

زشت

ب ت میره😂

ازون دسته دخترایی ام که اگه بهشون سنگ پرت کنی😏برات گل پرت میکنن😐اما رو قبرت😎😂 من همینم که هستم:-!😎شاخ نیستم چون گاو نیستم=)✌خاص نیستم چون عقده ندارم;)😏بالا نیستم چون پرچم نیستم:-( 😌فقط یه آدمم چیزی که خیلیا نیستن …😏✌هے فِلانے…وقتے رفتے حتے فِکر برگشتَـم نَکن دَر دُنیـاے مَـــن هیچ آشغٰالے بازیـافت نمیـشـود:))😎به ما که نیومدی لاقل به خودت بیا;-)😂..................... ................................                           سلام کاربر محترم😀✌امضامو بخون و بگو چه امضای باحالی داری😎بعد ینفر میاد امضامو میخونه و وقتی میفهمه این بخش از امضام چخبره😓✌در واقع من و تو موفق شدیم ایسگاش کنیم😈✌😂😂 
زشت ب ت میره😂

😂اوخی دیدی منو؟

نمیدونم چرا بعضیا چرا اینقدر با شعورن که وقتی سکوت میکنی و با احترام باهاشو صحبت میکنی اینجوری چیز میشن حالا بیخیال منظورم تو نبودی گل خوش باشی😉❤

یه نکته

اینجا وقتی دروغ کسی لو میره چندتا نفرین میکنه بعد تاپیک قفل میکنه بعد لینک تاپیک را میذاره واسه حذف، و بعد از حذف تاپیک دیگه به روی خودش نمیاره که چه دروغایی گفته و دستش رو شده

حداقل روزی یکی دوتا مثل تو اینجا تاپیک میزنن

یه نکته اینجا وقتی دروغ کسی لو میره چندتا نفرین میکنه بعد تاپیک قفل میکنه بعد لینک تاپیک را میذاره ...

☹مال منو گزارش نزنن دسش نمیزنم 

اصلا مهم نیست که باورکنن یا نکنن اصلا مگه خودشون کین؟

لو بره نره به اونا چه به بقیه چیه به بقالی سر کوچه چه 

دلم خواست دروغ گفتم اصلا 

چرا حرس میخوری گلی؟😉❤

😂اوخی دیدی منو؟ نمیدونم چرا بعضیا چرا اینقدر با شعورن که وقتی سکوت میکنی و با احترام باهاشو صحبت م ...

ن از اینور معلومه چ شکلی هستی😂

قطعا منظورت من نبودم 

دیگه ریپ نزن افرین

☹مال منو گزارش نزنن دسش نمیزنم  اصلا مهم نیست که باورکنن یا نکنن اصلا مگه خودشون کین؟ لو بره ...

اگه ناراحت نمیشی حرص😐

2810