داشتیم جرئت حقیقت بازی میکردیم بعد نقطه ضعفه منو فهمیده بود میدونست که بد میاد بعضیا میگن پسرا قوی ترن و... از این حرفا بعد گفت اصن دخترا جرئت ندارن منم اومدم بولوف بیام جرئتو انتخاب کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به هر بهانه ای بود ردش کردیمو اونم گوشیشو گزاشتو رفت بیرون منم سریع رفتم تو وات و اینستاش دیدم انواع ...
نمی دونم چرا من این قسمت و تو یکی از رمان هایی که نویسنده ش نونهال بود دیدم...
فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
🤔😂اخریشو یادم نمیاد به هر حال من تعریف کردم این چیزا رو چون خودم از این شیطنتا دوست دارم گفتم شاید ...
ببین اصلا باورم نمیشه آخه پسری که میگی اینجوریه صددرصدگوشیشو از خودش دور نمیکنه هی بزاره زمین بره بعد بیاد ماهم یه اینطوریشو داریم حتی سرویس بهداشتی هم با گوشی میره
بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣 توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢 بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
میگم شنیدی اینجا خیلیا داستان سرایی میکنن و دروغ پردازیهاشون و کتاب داستانهایی که خوندن و سریال مسخره هایی که دیدن را به عنوان ماجراهایی که براشون اتفاق افتاده میگن، ولی شنیدی که دست همشون رو میشه؟!!؟!؟!؟؟؟؟!!؟!!
😉شاید منم اون رمانا خوندمو چیزی که اون لحظه اومد تو ذهنم این بوده🙃
فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .