2777
2789
عنوان

کیا خیلی خوشگلن

2449 بازدید | 145 پست

کی خیلی خوشگله ن فقط از نظر خودش بلکه بقیه هم بهش میگن و در کل خیلی زیباست؟؟

خدایی جان عزیزتان حستون چجوریه نسبت ب بقیه  انصافا الکی نگید حسی نداریم .حس غرور یا یه حس برتری ندارید ؟؟

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤

من  

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همه به من میگن خیلی خوشگلی 

ولی ن حس برتری ندارم هیچ تازه میگم خیلیم زشتم😐

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
قدت چنده

170 بزار عکسموبزارم سری باک کنم

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

یکی میشناسم خوشگله و برا همین اوووونقد گند اخلاقه که نگو 

فک میکنه چون خوشگله همش باید حرفشو گوش بدن و میتونه راحت همه رو تحقیر کنه 

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

من و خیلی تعریف میکنن 

و البته خودمم چهرمو خیلی دوس دارم

ولی واقعا همه به چشمم زیبان 

میخوام زاویه فک بزنم میترسم نیاد بهم 😐

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
من که معمولیم

من زشتم 🙄🙄🙄🙄 اما راستش بخوای عمل زیبایی برای خودم دوس ندارم نمیدونم چرا حس میکنم زیبایی باید خدادای باشه زیبایی چهره و قد

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤
2810