راستی یه چیز مهم دیگه.
از بدترین اشتباهاتم که الان به دخترای توی عقد یا در شرف ازدواج میگم مواظب باشن.مقایسه با بقیه عقدی ها هستش....
من و دوستم تقریبا با هم عقد کردیم....خانواده شوهر اون بسیار باعزت و مهربون بودن، برای خرید بله برون و حلقه و نشون و همه چی خودش بردن، من توقع داشتم مادرشوهرم منو ببره.برا خرید بله برون مثل دوستم..تا یه تعارف کرد قبول کردم و اونا بعدش داستانی از بدجنسی راه انداختن که گفتم خودتون برین خرید.اخرم کثافتایی که خریده بودن انداختم بیرون...فقط پولشون حروم کردن بدبختای بی حرمت....
خب بعدا یه عده بهم گفتن ما رسم نداریم عروسو ببریم.گفتم خب مادرشوهرم خودش ازم خواست و بعد خود بدذاتش رو نشونم داد و بله برونم رو جهنم کرد برام...
من فقط فک میکردم باید مثل فامیل شوهر دوستم باشن خانواده شوهرم...یه مقایسه احمقانه...
و اونا برا دوستم توی هر مناسبتی کلی طلا و کادو میبردن....کلی...خبلی وضعیت مالی خاصی نداشتن اما خب عزت مند بودن...تولد تموم اماما.خخخخ.عیدا....مناسبت تولد و روز زن و....
اما خانواده شوهر من با وجود وضع مالی خوب خیلی خسیس و بی عزت بودن و اصلا دلشون نیومد برا من یه کادوی خشک و خالی و ساده بخرن تو عیدی چیزی....در حالیکه برا جاریم سنگ تموم گذاشته بودن....یبارم که گله کردم که برا اون فلان چیزو کادو بردین، در جوابم گفتن پسرمون خریده.ما نخریدیم...ک بعدا معلوم شد دروغ بوده....من کلا مقایسه میکردم و خودمو ازار میدادم...
اخرم دوستم طلاق گرفت بخاطر بدی شوهرش و کل طلاهارو پس داد...اما من با یه انگشتر نامزدی یک و نیم گرمی خداروشکر زندگیمو میکنم و افسوس میخورم که چرا دلم سالها طلاها و عزت های اونو خواسته. ...
با چشم باز انتخاب کنین و بعدش دیگه داشته هاتونو با هیچکی مقایسه نکنین که فقط زندگی خودتون تلخ میشه