2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست
شاید دوستون ندارن والا ما عروسامون هر روز نبینیم شب خوابمون نمیبره 

من که مجردم ولی...کلا جدا از عروس و مادرشوهر خودت دقت کن ببین اونایی که راه دورن یا دیر به دیر میان چقد واسشون احترام میزارن ولی برای اونایی که همیشه دم دستن نه...

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دوستون ندارن والا ما عروسامون هر روز نبینیم شب خوابمون نمیبره 

منم خدایی مادر شوهرم خیلی خوبه خواهرشوهر ندارم ولی با مادر شوهر از هر دری حرف میزدم ولی از جاری ضربه خوردم الان با همه شون خوبم ولی دیگه اصلا اصلا نه سوال میپرسم نه حرف میزنم امشب جاری کوچیکم با برادر شوهرم دعواشان شده بود و جاریم زنگ زد پدر شوهرم و صدای جیغ کامل می اومد من رفتم توی آشپزخانه و خودم رو زدم به اون راه و اصلا در موردش حرف نزدم ول کن بابا قبلا سوال میکردم و کنجکاو میشدم ولی الان سر سوزنی برام اهمیت نداره

اینایی که میگن زیاد نریم والا جاری من هفته دوشب خونه مادرشوهرم بود انقد ک اونو میخواستن منو نمیخواست ...

باورت میشه همین خواستن زیاد خودش الان برا من دردسر درست کرده ؟! منم قبلا چون زیاد میرفتم همشون هی پیگیرن ک چرا فلان دعوتی نیومدی؟ چرا آخر هفته نیومدی چرا اونجا ک دعوت شدیم نیومدی ؟ خب این خودشم یه مشکله ، میدونم دوسم دارن اما من خودمم زندگی دارم نمیشه ک همیشه هر جا خواستن برن دوست داشته باشن منم باشم

قناعت کردم به شوهرم فشار نیاد شدم گدا ....واقعا زنی که خرج نداره ارج نداره البته شاید شوهرتو قدر شناس باشه 

و اعتماد به جاری

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
تو منی یا‌من توام🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اگه منی که خیلی گناه داری طفلک من 😢🙁

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊