2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست

گلم یوقت برات سوتفاهم نباشه حرفام.

یکی میگه محبت نکن.چون خودش اونجا ضربه خورده ولی ممکنه این نسخه برا شما جواب نده...شاید مادرشوهر شما با محبت سنجیده و به اندازه خیلی هم دلش با شما یکی بشه....

به من خودم میگفتن شب خونه پدرشوهر نخواب...و منم رعایت میکردم...اما دیدم مادرشوهرم خیلی دوست داره عروساش شب بمونن...همه حرفای بچه ها رو خوب و بادقت بخون...اما ببین از وسط اونا کدوم به شرایط شما میخوره ...همه رو یه جا انجام ندی!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از بزرگترین اشتباهات من این بود که تو دوران بارداری به نسخه پیچی های مادرشوهرم اهمیت دادن هرکار گفت کردم و الان جدبشو بچه ام میخوره. 

از بس سردی داد من خوردم و هی گفت سردی بخور 

طبع بچه سرد شده و کلی دنگ وفنگ دارم 

کسی که از همون اول محکم بکوبونتشون و جواب بده زبوناشونو قیچی میکنه و ازش حساب میبرن ولی اگه کوتاه بی ...

من اینقدر خوب بودم که الان یادم میاد حالم بهم میخوره چقدر ساده و باحوصله و مهربون بودم خدایا خودت نبخششون که منو بد کردن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
من اینقدر خوب بودم که الان یادم میاد حالم بهم میخوره چقدر ساده و باحوصله و مهربون بودم خدایا خودت نب ...

من هنوزم درست نشدم🥺🥺

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

صمیمی شدن وخودی دونستن با خانواده شوهر وصاف وساده بودن واماردادن به همگی واحترام خیلی زیادی حتی به کوچکتراشون درکل جایگاهمو نشون ندادم الانم که اعتراض کنم نه به روشون بیارم نه ها عجیب دلخورمیشن نمیخوان بفهمن من بزرگ ومستقل شدم

دلسوزی وخواهرشدن باجاریام

اینکی من میگم سوبرداشت نشه هرکی خوند بره بی احترامی کنه نه، من واقعا توهرمورد خوبی زیاده روی کردم به هرحال درهرچیزی میانه رو باشین 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
من هنوزم درست نشدم🥺🥺

من بهتر شدم رابطمو کمتر کردم حتما جوابشونو میدم بعداز مدتها با خودم گفتم من هرچقدر خانومی کردم جواب ندادم عزیز نشدم که هیچ  ،اونا پرروتر شدن اما حالا جواب هامو محکم و قاطع بهشون میگم اصلا برام مهم نیست که باهام قطع کنن یا ادامه بدن ،

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
 🤔🤔🤔چه عجيب..من شوهر ندارم البته

من کارم به جایی رسیده بود که میرفتم اونجا مادرشوهرم حس میکرد کاربین اومده کارهای خونه رو میزاشت برای من و خودش میرفت خیابون و سفارش میکرد اگه زود اومدم که هیچ ولی اگه دیر کردم خونه رو  مرتب کن غذارم درست کن میز و بچین البته حتما خودم میام اما همیشه کارش همین بود و من احمق هم فقط خودخوری میکردم و یکبار هم گله نکردم و یا اینکه رفت و امدمو کم نکردم

من کارم به جایی رسیده بود که میرفتم اونجا مادرشوهرم حس میکرد کاربین اومده کارهای خونه رو میزاشت برای ...

اخه اسي گفت زياد رفته مادرشوهرش باش بداخلاقي كرده

يعني هم ممكنه كارارو بندازن گردنت

هم ممكنه كار بت ندن ولي بات بد بشن

اخه اسي گفت زياد رفته مادرشوهرش باش بداخلاقي كرده يعني هم ممكنه كارارو بندازن گردنت هم ممكنه كار ب ...

من مادرشوهرم خیلی خوشش میومد برم اونجا چون یه کاربین پیدا کرده بود اما پدرشوهرم بدش میومد زیاد برم اونجا و اما شوهرم که روزها سر کار بود و فقط شب میدیمش 😭😭😭آخه من چقدر احمق بودم چرا اینهمه سختی به خودم دادم چرا اونهمه تحمل کردم 

همه گفتن اشتباهه موندن اشتباهه رفتن مهربونم بودن صمیمی شدن 

من  کوچیک ترین عضو خانواده همسرمم همه ازم خیلی بزرگترن و به نظر همه مهربونن باهام خوبن 

یعنی منم صمیمی نشم همینجوری گارد داشته باشم؟