2777
2789
عنوان

اشتباهاتی که تو دوران عقد و نامزدی داشتین و پشیمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23976 بازدید | 373 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا خانواده رو باهم دعوت نکن،هزاران فتنه انگیزد

زیادم کار نکن تا آخر به چشم کوزت نگات میکنن

از خودت و شوهرتو زندگیت پیش هیچکس حرف نزن حتی خونوادت،هر چی اطلاعات داشته باشن دخالتشونم بیشتر میشه

دنیا گذرگاهه گذرگاهی که کوتاهه   فقططططط و فقططططط خود خداااااا هوای آدمو داشته باشه   خدا جونم میدونی چقدر دوستت دارم فقط و فقطم خودتو دارم   با تمام وجودم دوستت دارم مرسی هوامو داری عشقم  

همیشه سعی کن احترامشون حتما نگه داری  تا احترامت حفظ بشه 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
ببین ی مثال میزنم برات فک کن بازیه استقلال و پرسپولیسه  تو طرفدار پرسپولیسی همون اول سه تا ...

درسته قبول دارم  مثال قشتگی بود😃 نظر خودم قبل عقد همین‌بود رابطه اصلی باشه برا عروسی ...الانم‌رابطمون زیاد‌نیس ولی خب چون خیلیا میگن تا عروسی  میترسم مشکلی پیش بیاد

منم عقدم و اصلا رفت و آمدم زیاد نیست و حتی یه شب نموندم و کاملا راضیم.. اره من خودم موافق رفت و امدا ...

افرین خوب میکنی بهترین کارو میکنی..منم اگ راهم نزدیک بود اصلا نمیموندم...متنفرم از شب موندن تو خونشون

دوتا خانواده رو باهم دعوت نکن،هزاران فتنه انگیزد زیادم کار نکن تا آخر به چشم کوزت نگات میکنن ...

منم مشکل دعوتی دوتا خانواده رو باهم داشتم دقیقا سال اول عروسیم بود از اون موقع تا الان ۱۳سال میگذره دیگه به هیچ عنوان دوتا رو باهم دعوت نمیکنم مخصوصا مادرشوهرمو...

❤️
ببین ی مثال میزنم برات فک کن بازیه استقلال و پرسپولیسه  تو طرفدار پرسپولیسی همون اول سه تا ...

مبدونید همه چیز ب طرفش بستگی داره اصلا نمیشه این موضوع رو برای همه گفت 

خیلی ها رابطه داشتن و گفتن شوهرشون تنبلی میکنه برا عروسی 

ب نظر شما مردی ک تنها هدفش از ازدواج فقط رابطه بوده ایا ارزششو داره ک خودمون و بکشیم ک زودتر عروسی کنیم ؟ ولی خب منم خیلی ها رو دیدم ک با وجود رابطه اما شوهرشون خیلی هم تلاش میکردن ک زودتر برن سر خونه زندگیشون چون لذت و طعم رابطه رو چشیده بودن و بیشتر تو حسرت این بودن ک زودتر مستقل بشن و با هم باشن ، واسه همین ب نظر من فقط ب طرف مقابل و شعورش بستگی داره 

مبدونید همه چیز ب طرفش بستگی داره اصلا نمیشه این موضوع رو برای همه گفت  خیلی ها رابطه داشتن و ...

حرف شما متین ولی ب نظر من رابطه ی کامل تو عقد اشتباهه عقد صرفا برای شناخته

گیریم رابطه برگرار بشه و بعد دختر ب این نتیجه برسه با طرف نمیسازه خب چیکار کنه اون با توجه ب جامعه ی ما کارش سخت میشه

چه رفتارایی نشون میداد میگی؟

خیلی زن خوبی بود مادر شوهرم بخدا باورت نمیشه گل بود..بعد تو عید یهو رفتارش از این رو به اون رو شد ..کم محلی میکرد...محل نمیداد...اصلا نگام نمیکرد..همش تنهام میزاشت میرفت تو اتاق..بخدا الکی الکی جنی شده بود حس کردم اشتباهه زیاد موندن ..چون مثلا الان کم ک میرم بیشتر احتراممو نگه میدارن