2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد رفیقاشو بیاره تو خونمون... یه لحظه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 33 پست

مهمتر از وسایلات راه دادن دوستاش ب خونته... امیدوارم روزی شوهرت متوجه بشه که آوردن دوستاش ب خونه حتی اگه شما نباشین کار خوبی نیست.... من ب شخصه ازینکاراااا نفرت دارم... بیاین ی خاطره براتون تعریف کنم ده سال پیش منم مثل شما رفته بودم خونه مامانم.... نگو شوهرم زنگ میزنه به برادرش که زنم خونه نیست بیاین تو خونه ما(آبگرمکن اونا خراب بود گفته بود بیاین حموم کنید) خونه ما با خونه جاریم خییلی کم بود فاصله ش... انگار اومده بودن پیک نیک ناهار درست کرده بودن حموم کرده بودن... دیگه مثل هتل (تازه شوهرمم خونه نبوده هااا خودش) من اونقدر حرص خوردم که نگو الانم یادم میافته حرصم میگیره که زنه گنده حموم میکردی غذا خوردنت چی بود وقتی من خونه نبودم خودشم میدونس که من خیلی وسواسم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من عجیبه 

خب هستن اینجورمردا شوهرمنم رفیقاشو هیچوقت خونه نمیاره اما داداشام میارن

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
ن اینکه گفته مواظب وسیله باهاش دیونه شده  بنده خدا چیزی نگفته ک اون دیونه شده  خدایی از ...

همشون اینجوری نیستن که گلم حتما ازقبل ازیه جایی دلش پربوده یامثلا فکرکرده خانومش احساس مالکیت داره البته کارایشونو توجیح نمیکنما کلی گفتم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊