2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد رفیقاشو بیاره تو خونمون... یه لحظه بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم واقعا چه بگم  تو این سایت خیلی چیزای عجیب غریبی میشنوم

اینکه شوهرش میخواد رفیقاشو ببره خونه ؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

شوهرتون زیاده روی کرده ولی کلا ب مردا اینطوری بگی ناراحت میشن حس میکنن ک ب چششون یه بچه میاد ک وسیله ها رو میشکنه 

آلان خواهرزاده خودم 12 سالشه بهش بگیم مراقب وسیله ها باش ناراحت میشه میگه یعنی من بچه ام اینو میگید 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
چقدررررب مال دنیا وابسته اید!! همه اینا پودرم بشن میشه جایگزین کرد حیف اون عزیزایی ک رفتن و دیگه هیچ ...

اره عشقم حرفت قبول دارم ولی یکی مث من که وسایلم با بدبختی و از دستفروش خریدم سخته یکم همش نگران میشه ادم