2777
2789
نی نی جوون میخاستم بدونم اونقدری که تعریف میشه ازش خوب هست.والبته دخترم امسال باید پیش 1بره که میخاستم بزارمش هفت اسمان ولی هنوز مرددم که ایا این مدرسه جز مدارس خوب هست یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی گوگل بزنید سایت دبستان دخترانه مسرور میاد: www.masroor.sch.ir میتونیدم برید سراغشون خودشون، آدرس دقیق و شمارشون باید توی سایتشون باشه. فقط نمی دونم ثبت نام دیگه داشته باشن ها، فک کنم دیره دیگه. معمولا این جور مدارس توی اردیبهشت پر میشن!
با عرض سلام به خانم ها این تاپیک بسیار مبحث مهم و پر کاربرد برای مامانای اصفهانی که دختر خانم های گل دارند هستش... ممنون از خانم نی نی که زحمت کشیدن و کامل اطلاعات را دادند... منم هم کاملا تحقیق کردم::: از نظر من مدرسه خزای و ندای زهرا کاملا مردود هستند...مدرسه نوید تا حالا جز بهترین ها بوده..فقط یک مشکلی که هست که خود من هم با ابن مشکل روبرو هسم مشکل مسافت براا بعضی دانش اموزان. مدرسه نوید بخصوص پایه اول تا سومش برای ما خیلی دور می شه.. حلالا از دوستان بخصوص نی نی عزیز می خام در مورد مدارس دولتی مثل پیروزی و ندای اسلام هم اگه اطلاعاتی دارند در اختیار جمع بگزارند..
بله من هم در مورد دبستان های دولتی میخوام بدونم مدارس غیر انتفاعی به نظر من میان خوب ها رو انتخاب میکنن و فشار کارشون زیاده همین نوید من یکبار چندوقت پیش رفتم دیدم داشت به یک مادره میگفت که دخترت زبان بلد نیست تابستون دوره های فشرده را باید بیاد دو ماه 520 هزار مادره کلی استرس گرفت بچش زبان بلد نیست خوب پس قرار شما چی یادشون بدید همه چی بلد باشن جز باهوشا هم باشن
ولی خوب نور و تمیزی مدرسه خوبه آموزش هاشون هم خوبه ولی مدارس دولتی هم این چیزارو دارن تازه از نظر تعداد هم فکر نمیکنم زیاد تفاوت باشه شوهر من فرهنگیه برای انتخابشون و نگه داشتنشون کلی آزمون دادن ولی غیرانتفاعیا از نیروهای آزاد یا بازنشسته هستن باز هم موندم اگر دولتی خیلی خوب پیدا نکردم شاید تحسین بذارم تو مرداویج
میشه نظراتتون بگید و تجربه هاتون حتی بچه های فامیل که دولتی یا غیر انتفاعی بودن چطور بوده نوید چه آموزشای فوق برنامه داره و اینکه مدرسه ندای اسلام کجاست؟ محمد امین تو بزرگمهر چیزی شنیدید؟
بچه من سال پیش ملل میرفت من اصلا اصلا اصلا راضی نبودم مدیریت ضعیف که هرچی بهشون میگفتیم میگفتن اینا لایه های پنهان مدرسه ماست !!!! فقط و فقط حرف خودشون رو قبول دارن و خودشون رو از همه مدارس سر تر میدونن بچه من هر روز با سر و صورت زخمی می اومد خونه و اصلا نظارت روی بچه ها و درگیری هایی که بین بچه ها ایجاد میشد نمیکردن .. در جواب سوال ما میگفتن بچه ن .. اتفاقه دیگه .. ولی اتفاق یه بار .. دوبار .. نه ده بار به طور کل من از ملل اصلا راضی نبودم نی نی جون کلاس باله ای توی ملل در کار نیست !! شما از کجا میگی کلاس باله دارن ؟ در ضمن غذاهاش هم اصلا خوب نبود و من سوال کردم از رستوران خوان گستر هم نبود غذاها که شما میگی از این رستورانه !!! غذاهاشون مثلا آش شله قلم کار و حلیم بادمجون هم داشت توش که بچه ها اغلب نمیخوردن و بچه من بد غذا شد خیلی تو مدرسه یه سری کلاس ها هم که اول سال جزء برنامه شون بود هم اجرا نشد حتی ! مثلا اول سال کلاس سفال داشتن که فقط و فقط دو بار در سال تحصیلی برگزار شد ! یا مثلا کلاس کامپیوترشون انگشت شمار تشکیل شد در طول یک سال تحصیلی !!! در کل ملل رو به هیچ کس توصیه نمیکنم
در مورد مدرسه پرسش .. یه مدرسه ای هست که زیاد روی درس به بچه ها فشار نمیاره که خوب این از یه جهت خوبه و از یه جهت بد از این جهت خوبه که من خودم خوشم میاد فشاری روی بچه نباشه و بچه از درس زده نشه از این جهت بد هست که چند سال بعدش بخوایم چه رو به هر دلیلی بچه رو جا به جا کنیم بچه از بچه های مدارس دیگه از لحاظ علمی پایین تره و خوب این زیاد خوب نیست من برای ثبت نام به مدرسه پرسش مراجعه کردم و در صحبتی که با مسئولینش داشتم زیاد خوشم نیومد اونا میخوان بچه شما مثل یه آدم بزرگ فکر کنه و منطقی باشه و هر حرفی شما بزنید کاملا قبول کنه !!!! خوب بچه های این دوره این طوری نیستن از لحاظ تربیتی فشار روی بچه زیاده . چون اگه بچه خلافی توی مدرسه مرتکب بشه شدیدا فشار میارن رو بچه که دیگه تکرار نکنه و اینقدر فشار هم به نظرم خوب نیست از لحاظ ساختمان اصلا کلاس های پرسش خوب نبود .. کلاسهای کوچیک که بعضا پنجره هم نداشت و تاریک بود
مامی آیدا جون من در مورد دولتی ها اطلاعی ندارم راستش چون اکثرا خیلی شلوغن ترجیح میدم بچه م یه مدرسه کم جمعیت غیر انتفاعی معمولی بره تا دولتی برای دولتی باید ببینی خونه تون کدوم ناحیه آموزش پرورشی میشه .. برو اداره لیست مدارس رو بگیر و پرس و جو کن چون دولتی ها تو محدوده خودشون رو فقط مینویسن
نمیدونم والا آروشا جان من خیلی دارم تحقیق میکنم یکی میگه دولتی عالی بهتر از غیرانتفاعی از این هیات امنایی ها من شوهرم فرهنگی مشکل ثبت نام تقریبا ندارم اگه تو محدوده هم نباشه ولی دوست ندارم دور باشه که بچه اذیت شه
2810