2777
2789
چون میگفت اینده ای باهم نداریم بهونه گرفت ک داری اذیت میشی عصبی شدی لاغر شدی با من ارامش نداری همش ...

اره اگه دوستداشت جدا‌نمیشد ببخش گلم واقعیت میگم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نذر هم كردين؟

اره گلم رفتیم مشهد دعا کردیم خوشبخت بشیم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
کیل با دعا اینا ب عشقشون رسیدن؟ میدونم تتهش جداییه و بدبختی و ... ولی میخام بدونم کسی اینجوری رسیده؟

ته دعا نوشتن منم ...

شوهرم که الان دارم ازش جدا میشم ۱ سال میومد خاستگاری نمیدادن بهش ختی خودم حاضر نبودم ببینمش زفته بود پیش دعا نویس دعا نویس گفته بود دختری میگیری که آرزوت. که گرفت دهن ما بسته شد جواب بلده دادیم ولی بعد ۱ سال داریم جدا میشیم این قضیه خودش بعد عقد بهم گفت 

من اون موقع یعنی ۲ سال پیش

۱۶ سالم بود و همسرم ۳۱

ا داره‌بگم اصلاا سنتی نبود و ما حتی برای اشنایی با هم رفتیم شمال😂😂😂نه ازون کارایی ک‌تو شمال میکنن بی ادبای منحرف🤣🤣با خونواده اون رفتیم

و اصلا فکرش رو نمیکردیم ک خونواده من‌قبول کنن ولی بعد کلی گریه و نه من اینو میخوام قبول کردن و کلی حقه که شوهرم سوار کرد😤😤😤😤مهریه گفتیم ۳۰۰ گفتن نه خواهر شوهرام ۱۰۰ تان دعوا پیش میاد منت ام‌کذاشتن کردن ۱۱۴ !!!! بعد ۲ سال فهمیدم مهریه خواهر شوهر بزرگم ۳۰۰ تاش کوچیکه ۳۵۰

انقدررررر سوختمممم

وای چرا یادم افتاد 😤😤😤یادم میوفته از شوهرم و‌تموم خونوادش متنفررررر میشم

عزیزم میشخ بگی چطوری من بد گرفتار شدم😔

فدات شم۵سال صبرکردیم خانواده اش رضایت نمیدادن بهانه الکی خودمون ازدواج کردیم دیگه چاره چیه نتونستیم جداشیم بعدش شوهرم گفت ۵سال به پام موندی نامردم اگه ولت کنم 

فدات شم۵سال صبرکردیم خانواده اش رضایت نمیدادن بهانه الکی خودمون ازدواج کردیم دیگه چاره چیه نتونستیم ...

خوشبخت بشین برام منم دعا کن من عشقم میگه باید خانوادت پشتت باشن اونام راضی نیستن