2777
2789
عنوان

چقدر زنداییم خانومه ی حس عالی❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 69 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

واااااییی حالم یکم بد شد

حس کردم مثه اون تاپیکه

که تو جمع نامادری‌اش خوب بود

پشت سر جر میداد😭😭😭😭

گرخدا یار است بر سلطان مپیچ.....  گر خدا پیچید،،صد سلطان به هیچ...برای حاجت دلم 3 تا صلوات بفرستید..‌‌‌ممنون
من فکر میکردم نامادری خوب مال رماناس   ولی خیییلی خوشحالم از وجود همچین ادمایی

منم همین فکر ومیکنم از نزدیک که ندیدم خوب باشن چون مامان خودم با داداشم خوب نبود😓

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
عزیزم .خودشون بچه ندارن؟

نه گلم دختر بودن 25 سالش بود تو عقد کردگی جداشدن 

الانم میگه چون شوهرمو دوست دارم پس پسر گلمم دوست دارم 

خیلی خانومه

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

خدا رو شکر راستش من باشم میترسم مادره بیاد و رابطه شون رو خراب کنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

۴ و ۲ میشه ۶ عزیزم... ۴ سالش بوده مادرش رفته بعد از دو سالم با این مادره بوده پس میشه از ۶ سالگیش

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
2810