2777
2789
عنوان

احساس شناور بودن،بیماری عجیب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14022 بازدید | 157 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شدی؟ بهتری؟ قرص خارجی پیدا کردی؟اگر خوب نشدی بهم پیام بده بابت قرص

سلام.خارجی هم خوردم بدتر میشم چه اکتوسرک بتاسرک سیناریزین از این قرصا میخورم گیجیم بیشتر میشه...اما بنظرم آب زیاد مصرف کن در طول شبانه روز ده دوازده لیوان بینم چجوری؟چقد آب میخوری؟

سلام.خارجی هم خوردم بدتر میشم چه اکتوسرک بتاسرک سیناریزین از این قرصا میخورم گیجیم بیشتر میشه...اما ...

آب که اصلا نمیخورم من ، عادت ندارم اصلا مگه به آب ربط داره؟ بیین من فقط الپرازپلام میخورم تا وقتی اون توو بدنم هست علاییم هم از بین میره ولی بعدش باز شروع میشه 

و جدیدا با خوردن غذا شروع میشه به محض خوردن صبونه شروع میشه 

آب که اصلا نمیخورم من ، عادت ندارم اصلا مگه به آب ربط داره؟ بیین من فقط الپرازپلام میخورم تا وقتی او ...

منم صبحانه می‌خوردم شروع میشه...من قرص امپرازول معده میخورم ..بله کم آبی خودش باعث سرگیجه اس ..امتحان کن ضرر که ندارن .یکجا نه از صبح تا شب ساعتی یه لیوان بخور یکی دو هفته ببینم چطوره

اره منم بعضی وقتا اینجوری میشم .بعضی وقتها دراز میکشم حس میکنم انگار مغزم داره خونریزی می‌کنه سرم سن ...

سلام رفتی دکتر منم اینطوریم

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤