2777
2789
عنوان

احساس شناور بودن،بیماری عجیب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14022 بازدید | 157 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از گوشته گلم .دکترا الان هنوز اشراف کامل به عوارض بعد کرونا ندارن احتمالا کرونای خفیف گرفته بودی .گل ...

دقیقا منم همه خانوادم کرونا گرفتن من فقط بدن درد شدید و گوش درد متاسفانه کرونا زد گوشم و سرگیجه گرفتم قرص نخورم حس شناوری میکنم

من 17 روزه اینجوریم وقتایی که میخوابم انگار زلزله زیرمه یا توی قایق شناورم نمیدونم واقعا دیوونه شدم ...

سلام خوبید منم این حالت دارم خوب شدید ؟ اگه خوب شدید میگید چیکار کردید ممنون میشم 

سلام خوبید منم این حالت دارم خوب شدید ؟ اگه خوب شدید میگید چیکار کردید ممنون میشم 

والا من ۴ ماهه اینجوریم دکترا میگن از اعصاب و استرسه ویتامین B1 100 بخور خیلی خوبه روزی یکی البته از معده هم میتونه باشه

والا من ۴ ماهه اینجوریم دکترا میگن از اعصاب و استرسه ویتامین B1 100 بخور خیلی خوبه روزی یکی البته از ...

من خیلی دکتر رفتم ویتامین ب یک ۳۰۰ می‌خوردم همه تست ها رو دادم 

ولی میگن احتمالا از عوارض طولانی مدت کروناس 

خیلی ااا اینطوری شدن قبلاً کسی اصلا از سرگیجه و تعادل و اینا صحبت نمی‌کرد ولی بعد کرونا خیلی این مشکل و پیدا کردن 

اره انگار زمین زیرت لرزش و حالت شناورداره موقع خوابیدن،برا من وقتی به پشت میخوابم انگار زیر گردن و ز ...

دقیقا مثل من همین شکلی میشم انگار داری فرو میری تو زمین 

من پیش ۱۰ تا دکتر رفتم نوار مغز ام آری ای آزمایش کلی تا حتی آزمایش رماتیسم تا حتی ایدز که پیش دکتر آخر رفتم گفت این آزمایش و برا چی گرفتی 

نوار عصب و عضله پا ام ار ای کمر 

پیش جراح مغز و اعصاب رفتم قرص ضد التهاب داد گفتم اینطوری میشم تا این که فهمیدم عوارض طولانی مدت کروناس عدم تعادل دارم  علائمش شبیه ام اس میمونه فقط باید خدا کمک کنه که بدن زود خودشو ترمیم کنه میگن تا یک سال با آدمه تا شاید بیشتر 

منم چند ماهی هست با این مشکل روب روام انگار زیر پام خالی میشه دراز میکشم انگار دارم از جایی پرت میشم بیشتر تو فضاهای بسته اینطوری میشم یهو پام خالی میکنه رو سفره ام انگار با سر میخام برم تو سفره بعضی وقتا انگار کل بدنم رفرش میشه از سر یهو ی لرز یا گرم شدنی میگیره ول میکنه کلافم کرده معدم یکم اذیته نوار مغز سیتی اسکن و ام ار ای دادم گفتن چیزی نیس نمیدونم واقعا ولی گوشام سوت میکشه بعضی وقتا انگار تو قایق نشستم تعادلم خیلی داغونه عضلات ساق پام درد میکنه کلا

من حتی گوش سمت چپم انگار داغ میشه قرمز میشه ولی بقیه ک میبینن  دس میزنن میگن نه داغ نیس فقط قرم ...

عزیزم من حالم بهتره این تاپیک مال پارساله برا من از اعصاب بود نترس دقت کن دلیلشو پیدامیکنی