2777
2789
1. ورزش و پیاده روی روزانه 2. حذف کامل قند و شکر و شیرینی‌جات  3. خوردن مکمل ها 4. اقدام فقط ...

لطفااااا به من کمک کنین من وشوهرم هیچ مشکلی نداریم آزمایش هم دخیره تخمدانم خوب بوده اما دکتر باسونو میگه کمه اسپرم شوهرم هم عالیه دوبار آی یو آی کردم امروز هم روز چهاردهم بود وپریود شدم چیکار کنم؟ لطفا کمکم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفااااا به من کمک کنین من وشوهرم هیچ مشکلی نداریم آزمایش هم دخیره تخمدانم خوب بوده اما دکتر باسونو ...

روش های خانم. دکتر اگر کامل اجرا کنی زود باردار میشی. 

این دوتا تقویتی هم بهور

مولتی ویتامین آسپیژن برای مرد

مولتی ویتامین مینرال جنسینگ برای زن

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 

سلام عزیزاهای دلمم من ۱۳۹۹ نه ماهه تحت نظرش بودم بعده ۱۳ سال نازایی نتیجه گزفتم خدا خیرش بده ..واقعا ی فرشته بتمام معناس..

پولیکستیک شدید داشتم .الانم شکره خدا پسرم ۱۱ ماهشه .انشاله همه مامانها دامنشون سبز بشه .الهی امین..

سلام عزیزاهای دلمم من ۱۳۹۹ نه ماهه تحت نظرش بودم بعده ۱۳ سال نازایی نتیجه گزفتم خدا خیرش بده ..واقعا ...

سلام عزیزم ممنون که گفتی

میشه بگی روند درمان چطور بود

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزاهای دلمم من ۱۳۹۹ نه ماهه تحت نظرش بودم بعده ۱۳ سال نازایی نتیجه گزفتم خدا خیرش بده ..واقعا ...

اینکه میگن شوهرتم اصلاح سبک کنه راسته..

اخه من میتونم ولی شوهرم اصلاح سبک نمیکنه...

کاش منم باردار شم..امشب خیلی خیلی گریه کردم...

دلم شکست ..

خدایا منم مامان شم 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
عزیزم شما میدونی خانم دکتر تاجیکی برای ضخامت آندومتر چه دارویی تجویز میکنن پکیج ضخامت آندومترشون چیه ...

عزمزمه منم مشکل ضخامت دارم تو رو خدا اگر اطلاعاتی داری بهم بگو ۲ سال جنین دارم نمیشه برم انتقال 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
1. ورزش و پیاده روی روزانه 2. حذف کامل قند و شکر و شیرینی‌جات  3. خوردن مکمل ها 4. اقدام فقط ...

چطوری میتونم باهاشون در ارتباط باشم هرچی اینستاشون رو پیام میدم کسی جواب نمیده؟ 

آهان انشاءالله هرچی زودتر دوباره مامان بشی دارو یا مکمل خاصی میگفت مصرف کنی؟ الان بازم داری انجام ...

سلام عزیزم میشه شما شون رو به منم بدید من 6 ماه رعایت میکنم اما میخوام پریود بشم یک هفته لکه بینی دارم تا باز بشه کاش شمارشو به منم بدید