2777
2789
عنوان

برخورد صحیح در مقابل دخترم....

836 بازدید | 22 پست
الان دیدم با مداد رنگی هاش همه در و دیوارو خط خطی کرده....
منم همه مداد رنگی هاشو جمع کردم و گفتم کار بدی کردی....
دیوارا کثیف شده...مامان ناراحت شده...یکم گریه کرد الانم ناراحته رفته تو اتاقش....ساکت شده....کار خوبی کردم؟؟؟کار بدی کردم!!؟؟؟برخورد صحیحش چی میتونه باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه میدونه بیچاره. الان دیگه فهمیده. کار خوبی کردی که شلوغ نکردی منم با اینکه در کل کولی ام ولی قبل از داد و هوار فکر میکنم ببینم ایا قبلا به بچه آموزش دادم این کارو نکنه یا نه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من دخترم اولین باری که این کارو کرد رو در اتاقش چند تا کاغذ بزرگ چسبودنم گفتم اینجا بکش رو دیوارا نکش مامان براش سخته همه رو پاک کنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
یه دستمال بردار بهش بده کمکت تمیزش کنه بگو دیوار کثیف شده زشته باشد کمک همدیگه تمیزش کنیم
باید یاد بگیره اشتباهی کرد باید جبرانش کنه
درضمن کاغذ بچسبون روی دیوار و بهش بگو خواستی روی این کاغذ نقاشی بکش یا بگو بهت کاغذ بدم
بده گناه داره چه میدونسته بیچاره
2810