2777
2789
عنوان

انسانی یا ریاضی؟

158 بازدید | 9 پست

سلام . من دانش اموز پایه نهم هستم و امسال قراره که انتخاب رشته کنم .

اما هنوز تصمیم خودم رو نگرفتم 

به مدیریت و کار افرینی و علوم نوین مثل فناوری اطلاعات و کامپیوتر و ... علاقه دارم

به نظرتون کدوم سمت برم و اینکه کدوم اینده شغلی بهتری داره؟

میگن رشته های مهندسی برای خانم ها اینده شغلی نداره . این درسته؟

من آلان پایه 1۲ همم 

و افراد زیادی و می بینم که به خاطر حرف بقیه رفتن یه رشته دیگه  و الان میشد تو رشته محبوبشون باشن 

ت این اشتباه و نون 

چیزی که دلت می خواد برو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نگاه به درسای هردو رشته بکن بببین با کودوم بهتر ارتباط برقرار میکنی اونو برو ولی اگر نظر منو بخوای ریاضی بهتره چون اون رشته هایی که گفتی موقع انتخاب رشته دانشگاه شانس بیشتری داری من خودم دهم ریاضیم سوالی داشتی میتونم کمکت کنم

اول علاقه علاقه و علاقه و استعدادی که داری انتخاب کن  که به چه شغلی علاقه داری و تو چه درسهایی قوی تری ولی علاقه مهمتره درضمن یه چیزایی باید بدونی که انتخاب کنی بازار مهندسی واسه پسراهم فعلا خرابه چه برسه دخترا کلا رو زن زیاد حساب نمیکنن مگه اینکه مهندسی خاصی بری با بازار کار خوب که بازم کم هست انسانی یه حقوق داره که کم روحیه ودوندگی نمیخواد یه ازمون وکالت داره درحد پزشکی وکلی باید زحمت بکشی وروحیت قوی باشه انسانی تربیت معلم یا همون فرهنگیانو داره که میتونی تضیمینی معلم بشی و دراخر رشته تجربی رشته ای که اینروزا همه بداش سرو دست میشکنن چرا چون رشته هایی با بازار کاری عالی و پرستیژ خوب داره پزشکی و دندون رشته های فنی و هنری هم که اشنایی داری بنطرم یه شاخه نظری بخون درکنارش میتونی کلاس کامپیوتر و... اینا بری

یه نگاه به درسای هردو رشته بکن بببین با کودوم بهتر ارتباط برقرار میکنی اونو برو ولی اگر نظر منو بخوا ...

خودم که ریاضی رو بیشتر دوس دارم 

اما میگن قبول شدن تو مدارس نمونه برا انسانی راحت تره و اخرش هم اینده شغلی بهتری داره 

برای همین گیج شدم