2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ساعت هشت و ربع بلند شدم تا ساعت نه و نیم درس خوندم چون من روزم گرفتم خوابیدم که گرسنگیم یادم بره تا نزدیکای ساعت یازده بعد زبان خوندم یکی هم تست زدم

یه روز خوب میاد روزی که تمام غصه ها فراموش میشن❤🍃
من پارسال این کارو کردم بدنم داغون شد همش ده روز تونستم بگیرم فقط شبا درس میخوندم ساعت بدنم ریخت به ...

سیستم بدن ادما متفاوته بعضیا بدنشون بهم میریزه بعضیا نه منکه روزه کامل گرفتم

خوش به حالتون ساعت مطالعتون انقد بالاست. من نهاایت دو ساعت میخونم. شما چیکار میکنین انقد پشت کتابید

منم مثل تو ساعت مطالعه ام بالا نیس بعد افطار دیگه بیخیالش میشم

😁عزیزم فقط کافیه چند مدت خودتو عادت بدی روزی ۱ ساعت فقط ۱ ساعت نسبت به روز قبل بیشتر بخونی ناخوداگا ...

من خیلی تنبلم😅کم میخونم

😁عزیزم فقط کافیه چند مدت خودتو عادت بدی روزی ۱ ساعت فقط ۱ ساعت نسبت به روز قبل بیشتر بخونی ناخوداگا ...

منم همینطورم موتورم گرم میشه میخونم ولی خوب یه پسر دوسالع دارم که فقط میتونم موقع خوابش بخونم 

سیستم بدن ادما متفاوته بعضیا بدنشون بهم میریزه بعضیا نه منکه روزه کامل گرفتم

آره من کلا بدنم ضعیفه اون زمان هم کم خونی شدید داشتم ولی نمیدونستم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀