2777
2789

یا حصرت عباس چقدر عیب میزاری رو خودت...منم گندمیم...دندوناتو خمیر دندون سفید کننده بزن البته ماهی دو سه بار میشه زد...بعد ابروهاتو خرگوشک بزن یا یکار دیگه تحقیق کن تهش نشد میری بلیدینگ پیش ی بلید کار خوب که طبیعی بزنه یا میکاری ....جوشاتو اول ازمایش بده بعد کلیندامایسین بزن از شوینده پوست چرب استفاده کن...برای پاهاتم ورزش حرکات اصلاحی پاهای پرانتزی کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عکس بده ببینم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

خوب گندمی اشکالی نداره گندمیام جذابیاتای خودشونو دارن

ابرو نداری کاشت ابرو دندونات سفید نیس خمیر دندون پاتریکس اونم صبح ظهر شب بزن مسواک موهاتو جوشاتو برو دکتر پوست

زیر چشمت سیاهه ماسک بزار نمیدونم حالا ی چیزایی هست درمان داره لاغری دکتر تغذیه و ورزش البته کاری کن با چاق شدن ترک نیوفته رو پوستت 

ایروهاتو یکار هزینش ۹تومن لیفت شقیقه کن و پف پشت پلکتو بردار بینیتن عمل کن قول میدم بینظیر میشی ...

برای گودیه زیر چشم چه عملی میشه کرد که یکدست باشه باصورت???

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره تا حدودی نداشته باشمم جور میکنم

بنظرم اول کرم لایه بردار و کرم روشن کننده استفاده کن پوستت رو یه صفایی بده...

بعد برو دندان پزشکی ازش مشاوره بگیره که چکار کنی ارتودنسی کن...جرم گیری کن و....

بعد برو سراغ ابروهات تقویت کننده بگیر بزن به ابروهات تا حدودی پر میشه...

برو به تتو بن مژه هم بزن چشمت از بی‌حالی در بیاد من زدم خیلی راضی بودم

خداییش من هرچیزی رو میتونم تحمل کنم ولی دندون نامرتب و اینکه سفید نباشه رو نمیتونم تحمل کنم😐خودم دندونام مرتبه ولی یدونه دندونم بخاطر دندون عقلم کج شد بخاطر اون یدونه ارتو کردم 6 تومن هزینه دادم

چربی پوستو میتونی از اسکراب های گچی استفاده کنی 

مارک سوپر استار رو میشناسم که خوبه 

پای پرانتزی که عیب نیست 

یکم غذاهای پر کننده بخور برای صورتت و لاغری 

برای زاویه سازی هم یه سری ورزشا هست تو نت سرچ کن 

پوست گندمیم چیز خوبیه 

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

۱_ گندمی بودن انسان هارو جذاب تر میکنه

۲_ کی گفته ابروهای کم پشت بدهه؟؟ خوب مث فرش باشه😐

۳_قرار نیست دندونای همه سفید سفید باشه و غیر ممکنم نیست که نشه سفیدشون کرد شروع کن مرتب به مسواک زدن خودشون سفید میشن و بهم ریختگی دندوناتو میتونی بری پیش یه دندون پزشک درستش کنی و قابل حله 

۴_حالا مو کم پشت باشه یا پر پشت باشه چه فرقی میکنه مال خیلیا کم پشته.. بهشون برس

۵_الان خیلیا ارزوشونه لاغر شن قدر اندام خوش استایلتو بدون

۶_زیر چشم همه سیاهه و همه با کانسیلر کردن با مواد ارایشی محوش میکنن ..شبا هم زود بخواب

۷_ یه دوره ای زیبایی زن دماغ درازش بود یادمون نره

۸_پای پرانتزی مال ورزشکاراس اینم یادمون نره ..یه نفر بود تو مدرسمون با پای پرانتزیش کلاس میزاشت تازه میگف من ورزشکارم😂

۹_موی کوتاه ایا بلند نمیشه؟

۱۰_کی گفته ادم با زاویه فک خوشگلتر میشه😑😑

۱۱_الان صورت های استخدنی بیشتر به چشم میان و زیباتر به نظر میرسن..انجلینا جولی رو ببین

۱۲_موخوره رو که ازز دور گسی نمیتونه ببینه تا خودت به کسی نگی دارم

۱۳_ گاهی اوقات کک و مکی بودن و خال داشتن و جوش داشتن طبق تحقیقات صورت رو از بی روحی در میاری و بهش ححالت بهتری میده... در ضمن اینو یادت نره که جوش همیشگی نیست..

۱۴_ پوست چرب که خوبه چروک نمیفتی.

برای هر مشکلی راه حلی هست تو زشت نیستی خودت خودتو زشت میبینی ...

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
2810