2777
2789
وای بستنه چشم بچه ها داستانی برا خودش صبوری میخواد خیلی ولی باید به هر نحوی شده ببندی بچه بیچاره داداشم از روزی 6ساعت شروع شد تا الان روزی 2ساعته ولی مادرش مادری کردا اگه نبندی چشم تنبلرو دید از بین میره ولی ببندی خوب میشه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین نمیدونم شرایط بچه شما چطوره ولی تشخیص تنبلی خیلی راحت هست وبه محض تشخیص بستن چشم رو توسیه میکنند چون درمانش بستنه وبعضی مواقع عینک بستگی به شرایز چشم داره
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
2805
اول نه عینک نداشت اما الان براش نوشته 2ساله که عینک داره چون یه مقداری استیکماته چشمش طفلی خداکنه اونم خوب بشه بچه شماهم خوب بشه
ببین ببر پیش فوق تخصص انحراف واسترابیسم چشم کودکان اصفهان بودی یه دکتر فوق العاده بهت میگفتم آدرسشو بچه داداشمو میبرن خیلی کارش خوبه اما تهران نمیشناسم ولی کلا ایران دکترایه چشم قوی داریم خیلی متخصص خوب داریم
انشالله که نیست تنبل ولی متحیرم الان سنشم خوبه کمم نیست که احتمالی گفته دکتر ؟
2810