2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم با دیدن اینهمه انرژِی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 45 پست
دقیقا عزیزم من خودم دقت کردم وقتی تلاش میکنم شاد باشم وبه چیزهای خوب ومثبت فکر کنم مطالب شاد بخونم واقعا تو روحیه ام تاثیر میذاره
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
من همیشه ته دلم قرصه بخاطر اینکه یه خدایی دارم که اگه همه دنیا هم روشونو ازم برگردونن بازم محکم پشتم وایساده بعدش همه نکته های مثبت زندگیمو تو ذهنم بزرگ میکنم اینجوری میشه که مشکلاتم ریز تر بچشمم میان
وقتی خوشبختی که وجودت آرامش بخش دیگران باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رو مشکلاتتونم زوم نکنین بدتر میشه والا یا مشکلاتو میتونیم حل کنیم یا نه اگه قابل حله که با گذشت زمان حل میشه اگرم قابل حل نیست که دیگه نمیتونیم خودمونو بکشیم که
منم تازه ایا پسرم پاشو کج می ذاره دیگه دارم می برم نمی دونم با این وضعم جایی برای شادی می مونه تازه باید براش مامان شادی باشم تا اون غمگین نباشه
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو
2805
من هرگززززززززززززززززززززززززززز دلم نمیخواهد غمگین وار به زندگی نگاه کنم.... خیلی مشکلات هست اما خیلی ببخشید بیمنظور میگن جامعه ما شده مصداق بازی کی از بقیه بدبخترهههههههه... در صورتی که من حس میکنم اگر کمی متواضع و قانع باشیم به داشته هایمان کمی اوضاع بهتره... من همیشه سعی میکنم اهسته و پیوسته باشم..
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
مامان امیر عباس جان بچه ها خیلی زود روحیات مادر رو میفهمن و روشون تاثیر میذاره ما مادریم باید قوی و شاد باشیم تا بچه هامون از دوران کودکیشون لذت ببرن
فاطیما جون مسلما ایمان ما ضعیف هست ببین من به مادرم ایمان دارم بنابراین هیچوقت از جانب اون غمگین وناامید نمی شوم ولی ایمانم به خدا ضعیفه که اینهمه پریشونیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
من سعی خودم رو زیاد اون بالاهاااا نبینم خب پس با ماشین پرایدمون کلی حال میکنم....براش بوگیر میخرم براش پولیش براق کننده (داشبورت و فرمون) میگرم خونه که داریم در همسایگی قوم شوهره...سعی رسمی برخورد کنم و قاطی نشم(صبححححححح تا شب تک تنها با بچه ام) صداشون میاد دلم میخواهد برم اما چون ظریفت انتقاد ندارم پس نمیرم... و..... کلن لباس خورد خوراک کلنن سعی مکنم واقع بین باشم.. البته ریاضیت و رکود دوستت ندارمااا
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
نه عزیزم کفر نیست ای کاش رابطه مون روبا خدا قویتر کنیم
کارایی که شادت میکنه انجام بده یکی دوست داره خیاطی کنه یکی دوست داره بره باشگاه یکی دوست داره اهنگ بذاره تو خونه برقصه یکی دوست داره بره بگرده یکی دوست داره قران بخونه
مساله بچه دار شدنم بهت نصیحیت نمیکنم فقط گوشه ذهنت باشه گلم... بچه دار شدن چه با تلاش چه بی تلاش یک زمان مشخص دار... اگر یاد گرفتی با وجود این موضوع غمگین نباشی برد واقعی باتوست میگی چرا؟؟. دلیش این که یاد میگیری تو رهر شرایطی شادی بیلموزی... غم یا ترس یا از این قبیل هیجانات منفی توی ادم نهادینه بشه ...سخته میشه کندن ازش...
ممنون شکر بانو جون من اوایل سر مساله نازایم زیاد حساس نبودم ولی این روزها اینقدر متلکهای خانواده همسرم زیاد شده که عصبی میشم البته تمام اینها باز بر میگرده به خودم من خودم شاد نیستم واینا همش بهانه هست
2810