2777
2789
زندگی خیلی بالا وپایین داره مرگ هست مریضی هست بی پولی هست خیانت هست و....ولی همه اینها دلیل نمیشه ما همش منفی بافی کنم دقت کردم اگر هم هیچ کدوم از مشکلاتتی رو که بالا اشاره کردم نداشته باشیم باز هم راضی نیستم همش دنبال غم وغصه ایم اخه چرا باید ما آدمها قدر زنده بودن وزندگی کردنمون رو ندونیم وهمش اه وناله کنیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آذر جون سایت پر شده از ماجراهای غم انگیز نمونه اش می می ناز من بابت جریان اون و مرگ غم انگیزش خیلی خیلی ناراحت شدم این اتفاق هر آن امکان داره برای یکی از ماها اتفاق بیفته وقتی یاد اون خانم که واقعا با شخصیت ومهربون بود وخیلی با بیماریش مبارزه کرد می افتم واقعا قلبم درد میگیره ولی نمیدونم چرا بعضی از دوستان همش خاطره اونو زنده می کنند نوشته های قبل مرگش رو میذارن به نظرمن اینجور کارها خوب نیست
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
نفس انرژی یه چیزمثبته اصلا تصور اینکه انرژی بتونه یه چیز منفی باشه محاله این کلمه ها نمی دونم چه طور تو مردم جا افتاده
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو
مامان امیر عباس من خودم افسرده هستم یه مقدارش به خاطرمشکل نازایی و مشکلات مالی هست یه مقدارش هم به خودم برمیگرده که شاد نیستم شوهرم مرد خوبیه ولی من خودم مشکل دارم ونمی تونم شاد باشم همه اینها برمیگرده به طرز نگاه من به زندگی
الناز جون منم افسرده ام و درحالی که باید آدم فوق العاده قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات بیشمارم بر بیام ولی به این نتیجه رسیدم وقتی ما ظاهر خودمون رو شاد بگیریم بعد از یه مدت درونمون هم شاد میشه و کم کم جزء خصوصیت آدم میشه
خیلی از معلول ها خانه نشین هستند فقط به خاطر نگاه ادامه دار من و تو
درسته عزیزم همش دنبال غم وغصه می گردیم من خودم هرکی هر مریضی رو میگیره میگم منم حتما اون بیماری رو دارم یا به جای اینکه مثلا یه مسافرت میریم یا یه چیزی می خریم لذتشو ببرم همش به فکر چیزهای منفی هستم
2810