2777
2789
عنوان

به استخاره احتیاج دارم چیکار کنم؟

2584 بازدید | 26 پست

یه موقعیت خیلی خوب اما ریسکی پیش اومده. چیکار کنم کی استخاره میگیره؟ به این آنلاینا که شانسی یه صفحه برات میارن نمیتونم اعتماد کنم. میخوام یکی درست و اصولی با قرآن استخاره بگیره

سایت ایت الله مکارم بزن 

داره اینتر نتی 

اگ نخواستی هم فردا بزنگ دفترش میگیرن

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صبح زنگ بزن دفتر مراجع تقلید تو قم هستن شماره شو از ١١٨ قم بگیر زنگ بزن بگو استخاره بگیرن یا زنگ بزن دفتر ازدواج وطلاق بگو واست استخاره بگیرن انشاالله هرچی خیر واست پیش بیاد

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
مجانی میگیره 

اره بابا 

زنگ بزنید 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

02536630452از ساعت 4تا 8 

اصلش 6تا 7 هست که مدام اشغاله باید یک ساعت تند تند شمارشو بگیری تا جواب بده البته بنظر من شما قبل از 6 ساعت 4.30 5 زنگ بزن شماره حساب بگیر ده تومن بریز به حسابش جواب میده 

آقای قاضی زاده خیییلی استخاره هاش درستن

دعام کنید🙏
همینوجودی پیشنهاد دادم شرمنده

سلام علیکم،
جهت استخاره با شماره 025371020 (عصرها) تماس حاصل نموده و يا به سايت ما (www.makarem.ir) مراجعه نمائيد.

2810