2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
ما فقط به الان فکر میکنیم یادتون نره

زوج های اینده دو نفر هستن ولی 4تا پدر مادر دارن ..........و وظیفه دارن در قبالشون....احتمالا کار هممون به خانه سالمندان میکشه چون بچه اگه هم بخواد نمیتونه
من نمیدونم بعضی ادما اصلا برای چی بچه دار میشن؟ فقط برای حرف مردم؟
وگرنه اصلا نمیدونن مادر بودن یعنی چی
مادرهای ما مگه چی کار کردن؟
ایثار و فداکاری....کاری که ما حتی در حق یکدونه بچه مون هم انجام نمیدیم!!
بعضیا بهتره اصلا بچه دار نشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من نمیشه با این دید نگاه کنیم که بچه بیاریم تا بچه اول تنها نمونه....به نظر من کلا غلطههههه...
چون ابتدا باید بچه بیاریم تا زندگی خودمون شاد بشه
تا ما شاد نباشیم اگه 10 تا بچه هم بیاریم نه حامی هم هستن نه به فکر هم
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
هستی عزیزم گاهی اگه بچه زیاد هم داشته باشیم و سهممون از این دنیا تنهایی باشه و خانه سالمندان بازم پیش میاد برامون...
و گاااهی بودن حتی پدر مادرایی که بچه دار نمیشدن و از پرورشگاه بچه میاوردن و چون تربیت درستی داشتن فرزندشون نه تنها خانه سالمندان نمیزاشتشون بلکه فرزندی رو در حقشون تموم میکرد
زهره جان یه خورده حرفهای منم بخون تا متوجه بشی فقط به خاظر بچه اولم نیست به خاظر خودمون و شادی خودمونم هست
ولی ما فقط الان رو میبینیم نه اینده رو

اها همینه 1دونه بچه میارین که نگن نازا هستید؟

من دوتا میارم و سعی میکنم ظوری بارشون بیارم که قدرم رو بدونن
دقیقا مشکل منم همینه اکثر کسانی که میگن 1 دونه اصلا مشکل مالی ندارن
فقط میخوان آزاد باشن خوش باشن.....
بچه میارن که نگن نازا هستن ولی اصلا نمیدونن مادر بودن پدر بودن یعنی چی!!

اگه به پدر مادرتون نمیرسید واقعا حقتونه بعدا بچه تون تنهاتون بگذاره ...........
اگه واااقعا با این فکر میخواین بچه بیارین که واقعا درسته
ولی عزیزم من خودمو مثال میزنم
ترجیح میدم وقت و آینده و پول و محبت و ... رو صرف یه بچه کنم چون میدونم به این خاطر که فکر کنم در آینده تنها نباشه براش خواهر و برادری بیارم و اگههههه وقت رسیدگی به 2 بچه رو نداشته باشم اون برادر و خواهری به نظر من بدرد نمیخوره
بلکه یه دووووووست هر چند هم غریبه به نظر من از صد تا خواهر و برادر خونی بهتره
هستی شما چرا اینقدر با حالت تهاجمی صحبت میکنی؟ هرکسی داره نظرش رو میگه اما شما سخت جبهه گرفتی. اکر گذشته خوبی نداشتی دلیل نمیشه اینجوری رفتار کنی. شما یه تیم فوتبال بیار که هرگز تنها نمونی.والا
من تک فرزندم.
یادمه بچگی هام به معنی واقعی کلمه تنها بودم، و دیدارهای خانوادگی و پارک رفتن های گاه به گاه تنها فرصتم بود برای معاشرت با هم سن و سال هام. به سن مدرسه که رسیدم بر خلاف بچه های دیگه که گریه و زاری می کردن با کله رفتم مدرسه! پدر و مادرم همیشه بیش از اندازه نگرانم بودن و همچنان هم روی من وسواس دارن. چیزی که واقعاً عذابم می ده. دلم می خواد بچه های دیگه ای داشتن. نه به خاطر خودم. چون به قول سپیده عشق ممکنه آدم خواهر برادر داشته باشه اما باهاشون احساس نزدیکی چندانی نکنه. بلکه به خاطر خودشون که انقدر روی من زوم نکنن و آزادتر باشم و به قول زهرا ته آمال و آرزوهای پدر و مادرم من نباشم. من با صحبت های زهرا کاملاً موافقم و تک تک کلمه هاشون رو کاملاً حس کردم. ضمن این که پدر و مادر من سعی می کردن از ترس این که من به خاطر تک فرزندی لوس نشم از بعضی جهات بهم سخت بگیرن. یعنی حساب کنید چه ملغمه ای بود!
با زهره هم از این جهت موافقم که گفتن همه چی برمی گرده به تربیت. در کل به نظرم پدر و مادر بچه های تک فرزند باید کمی هشیارتر باشن و دقت بیشتری در تربیت فرزندشون داشته باشن. سعی کنن توی بچگی اونا رو بیشتر برای بازی و معاشرت پیش هم سن و سال هاشون ببرن. بچه نباید همش با بزرگترها باشه. بلکه باید یاد بگیره چطور با مسائل و مشکلات دور و برش مقابله کنه. حتی دعوا کنه، حقشو بگیره، و غیره.
همین طور، ضمن این که والدین بچه های تک فرزند نباید عشقشون رو از بچه هاشون دریغ کنن، اما باید هشبار باشن که یه وقت بچه لوس و بی مسئولیت بار نیاد. نباید همه کارهای بچه هاشون رو خودشون انجام بدن با این بهانه که ممکنه اتفاقی براش بیفته یا با این بهانه که بچه کارهای مهم تری داره (چون ته آمال و آرزوهاشون هست!).
این ها رو که می گم عملاً تجربه کردم و واقعاً امیدوارم هیچ بچه ای همچین مشکلاتی رو تجربه نکنه.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
2810