2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

دکتر فریبا نادری 

مطبش تو خیابون مدنی 

من از بچگی میرفتم پیشش منم بلوغ زودرس داشتم میشدم بهم هر 28 روز یک بار آمپول میداد ک پریود نشم دیگ بعدش از 9 سالگی تا 14 سالگی زدم دیگه قطعش کرد و پری شدم

رسیدن بهش آرزومه.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم ضعف کنن بهتر چون دخترم هنوز کمبود وزن و داره + بلوغ  

اره این پست بعدی خوب گفته

منم چندسال پیش شننیدم یکی از اقوام امپول زد دخترشو بلوغش دیر بشه و رشدم کرد

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
دکتر فریبا نادری  مطبش تو خیابون مدنی  من از بچگی میرفتم پیشش منم بلوغ زودرس داشتم میشدم ...

چه خوب ک کسی که تحربه امپول داشت امد😊 تهران ابن دکتر؟ من خوزستان سخت برام جایی رفتن شوهرم مرخصی نداره اصلا.. قدتون میدونین چند بود؟؟ با چه قدی امپول و دکتر قطع ش کرد؟؟ ب احتمال ۹۰ درصد مرداد ماه امپول و برا دخترم شروع کنه ..ببخشید سوالام زیاده فقط اینکه سالی چند سانت قد میکشیدی و بعد قطع امپول هم چقد قدتون اضاف شد؟؟ 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من الان ۸ ماهه دخترم پریود میشه همه کاراش با خودمه تعویض نوار و اینا خودش نمیتونه ماه های اول از نظر ...

تو این ۸ ماه قد هم کشیده؟ قد و وزنش الان ش چند؟ 

ازمن عرچی دادم هنوز زیر وزنه خیلیی تو خط اخر نموداره

دختر منم همیشه تو نارنجی بود الانم همونه کلا هرکاری کردم خودم کشتم ‌کالری شمار نصب کردم باز همونه ک بود ژنتیک شون انگار الان ماشالله پسرم تپله .. ب جا اینکه بگن دخترت خودش ژنتیک ش اینجوری میگن هاااا چون این پسر بهش میرسی😭 واقعا چرا این مردم اینقد حرف مفت میزنن ادم دلش میخواد خودش دار بزنه 

چه خوب ک کسی که تحربه امپول داشت امد😊 تهران ابن دکتر؟ من خوزستان سخت برام جایی رفتن شوهرم مرخصی ندا ...

اره عزیزم تهران بود 

قد اولیم ک رفتم پیشش 139 یا 140 بود 

روزی ی دونه آمپول میزدم بعضی روز ها ب پا بود بعضی روز ها به دستم از این آمپول فشاری ها 

اول از دستم عکس گرفت گفت تا 160 یا 163 رشد میکنی 

بعد دیگ آمپول شروع کرد قرص کلیسم و زینک و این جور چیز هاهم میداد و میگفت ورزش کن که خوب من بسکتبال میرفتم وزنم هم خیلی کم بود 26بودم و چندسال بود همین وزنم بود 

سالشو نمیدونم ولی الان شدم بعد اینکه قطعش کردم 155 اینا بودم الان شدم 160 

رسیدن بهش آرزومه.... 
دختر منم همیشه تو نارنجی بود الانم همونه کلا هرکاری کردم خودم کشتم ‌کالری شمار نصب کردم باز همونه ک ...

ببین بچتو بزار ورزش اگه میخوای قد بکشه من از ترس کرونا مربی گرفتم تو خونه تمرینش میده از عید هم قد کشیده هم خوش هیکل شده

من فقط نگرانیم قد دخترمه به ۱۶۰ برسه راضیم الان ۱۵۵ هستش

ماشالله خیلی بلند که ..اگ سن استخوانیش زیر ۱۴ سال باسه مطمعن باش ب ۱۶۰ میرسه بالا ۱۶ سال دیگه قد نمیکشه ولی من مطمعنم دختر شما بالا ۱۶۰ هم میشه

آمپول رشدم میزدم 140 بود قدم الان شدم 160 

به نظرم عوارض کوتاهی قد از هرچی امپول بدتر 😁 خوب کاری کردین قد ارزشش داره  چون کوتاهی اعتماد بنفس ادم ازش می گیره حالا هرچقد جسم سالم باشه چه فایده 

اره این پست بعدی خوب گفته منم چندسال پیش شننیدم یکی از اقوام امپول زد دخترشو بلوغش دیر بشه و رشدم ک ...

ب نظرم ارزشش داره قد کوتاه واقعا فاجعه س 

به نظرم عوارض کوتاهی قد از هرچی امپول بدتر 😁 خوب کاری کردین قد ارزشش داره  چون کوتاهی اعتماد ب ...

اره واقعا چون من مامان و بابام زیاد بلند نیستن خیلی نگران بودن 

همین الانشم کوتاه حساب میام ولی خب بهتر از همون قده اولمه😂

رسیدن بهش آرزومه....