2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
بلوغ زودرس ادم چی میشه مگه؟

مثه مامانش قدش کوتاه میمونه😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

طبیعیه کی گفته زودرسه خب ازاین سن دیگ سینه ها اینجوری میشن  من قشنگ خودمو یادمه حتی تابستون ک میخواستم برم کلاسدهفتم پریود شدم و نصف بیشتر بچع ها کلاس مث خودم بودن ۱۲سالم بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دخترم هم زیر بغلش و هم ناحیه، چند تا مو داره😔😔😥😥😥😥

عزیزم خیلی به مو ربطی نداره ، من از ۷ سالگی موی زائد داشتم و پشمالو بودم کلا ، هم زیر بغل هم اون ناحیه ،، ولی دوم راهنمایی پریود شدم ،و چهارم ابتدایی سینه هام تازه درومد

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
دختر خاله منم ۸ سالشه تازه میخواد بره کلاس سوم سینه هاش دارن بیرون زده خالم برد دکتر گفت طبیعیه

مو زائد هم داره؟؟ اخه اینجوری کلاس چهارم نشده پریود...‌قدش بلند؟ تپلی؟

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

الان ی چیزی بگم همه حمله ور میشن بهم.بخاطر ماهواره گوشی و فیلم و در کل سبک زندگی عوض شده سن بلوغم چ در پسران و چه دختران پایین اومده.یعنی بلوغ زود رس.شمام ب جای این نگرانیت باید کنارش باشی و اطلاع رسانی بجا بدی ب بچت

اللهم عجل لولیک الفرج
من خودم ۹ سال و ده ماهگی  پریود شدم و رشد قدم خیلییی کم شد  که  خب دکتر غدد گفت اگر ...

عزيزم شما خودت قدت چنده واي بااينكه دخترم كوچولو استرس گرفتم وخودمم ١٤پري شدم 😕

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
[QUOTE=193976267]اگه زودرس باشه قدش کوتاه میمونه[/QUOTEخواهر من کلاس پنجم نرفته بود ک پریود شد الان ...

ببین تمام دکترهای غدد میگن بعد پریود بچه نهایت ده سانت قد میکشه

غیر ازین باشه استثناهست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم ببخشید بلوغ زودرس خیلی بده مگه؟

خوب چون زود بالغ میشه  اوایل جهش رشد دارم بعد بلوع رشد قدی کمتر میشه احتمال کوتاهی قد بیشتر میشه... بعد اینکه با سن کم پریود شدن بدن شون ضعیف میشه و چون درک عقلی شون نرسیده سخت میشه همه چیز فکر کن ی بازی ساده بچگونه هم برلش سخت میشه سینه ها بزرگ میشه باسن در بیاد دیگه میشه بچگی کرد

عزيزم شما خودت قدت چنده واي بااينكه دخترم كوچولو استرس گرفتم وخودمم ١٤پري شدم 😕

۱۵۷😑

من 11 سالگی پریود شدم اصلأ عین خیال هیچکیم نبود و قدم از تموم دخترای فامیل بلند تره😑

۱۱ سال سن خوبیه دختر من تا ۹ سال و ۹ونیم سال شاید مریود بشه چون روند بلوغ ش سریع 

خیلی خیلی ببخشید  عمه هاش سینه هاشون  بزرگ نیست  چون ارثی هم هست این چیزا  باز ...

ن اتفاقا سینه هاشون کوچیک خیییلی با ی عالمه قد و هیکل ۶۵ ۷۰ خودمم با ۸۰ کیلو وزن ۷۰ 😅