2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
اصلا از لحاظ قدش نگران نباش من زودتر از خواهرام پریود شدم ولی قدم از اونا بلندتره ۱۶۷هستم

خدا کنه دخترم بالا ۱۶۰ برسه... قد کوتاه خیلی بده

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم عین پسراس کم خواب و خوراک پر جنب و جوش

خدا حفظ شون کنه...‌نمیدونی چه کارایی میکنه این بچه اصلا حس نمیکنی دختر پسر ها هم دل و جیگراینو ندارن یبار عکس میگیرم میذارم ببین چه هنرنماییهایی داره😁

واای خدانکنه پریود شه انشالله نمیشه

اینجور ک با سرعت داره رشد میکنه علامت هاش جلو میره زیاد بعید نیست

دقیقا... ولی خیلی ها ک میگن دبستان پریود شدن  وقتی میپرسم میبینم نیمه دوم سال ب دنیا امدن کلاس ...

خیلی نگران نباش . سعی کن بهش برسی . تغذیشو خوب کن . که اگه تو سن کم پریود شد بدنش افت نکنه . و حتما هم پیگیر دکتر بردنش باش . مغزیجات براش بخر . همیشه استفاده کنه . ویتامین بدنش تکمیل باشه 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اینجور ک با سرعت داره رشد میکنه علامت هاش جلو میره زیاد بعید نیست

اخه درشت هیکلم میگین نیس ک بخاد اینطوری بشه.مگه منطقه گرمسیر هسین چون بستکی ب منطقه هم داره و هوای اون ناحیه

خیلی نگران نباش . سعی کن بهش برسی . تغذیشو خوب کن . که اگه تو سن کم پریود شد بدنش افت نکنه . و حتما ...

تنها چیزایی ک میخوره فندوق کدوست داره همیشه براش میگیرم و گوشت ماهیچه و میوه و لبنیات لب ب برنج ماکاراتی نون نمیزنه یکم جون بگیره وزنش الانم ۲ ۳ کیلو کمه.. در طول روز ۳ وعده غذا هم نمیخوره 

اخه درشت هیکلم میگین نیس ک بخاد اینطوری بشه.مگه منطقه گرمسیر هسین چون بستکی ب منطقه هم داره و هوای ا ...

اره گرمسیریم ولی خوب همه مون بچه گرماییم ولی اینجوری نشدیم قبلا... ی دوستی دارم قد خانواده ش همه بلند خودش کوتاه فقط تو ۱۰ سالگی پریود شد قبلش قدش توب بود میترسم مث اون کوتاه بمونه

اتفاقا نوشته بود گوشت زیاد نخورن

اره ولی اینو ازش بگیرم دیگه میمیره از گشنگی باورت نمیشه اگ گوشت نباشه همون ۲ لقمه هم نمیخوره 

تنها چیزایی ک میخوره فندوق کدوست داره همیشه براش میگیرم و گوشت ماهیچه و میوه و لبنیات لب ب برنج ماکا ...

اخ پسر منم بد غذاست نابودم کرده . البته چاق پسرم بخاطر خوردن فست فود 

اخ پسر منم بد غذاست نابودم کرده . البته چاق پسرم بخاطر خوردن فست فود 

این میگه پیتزا وقتی درست میکنم یکم میخوره میگه سیرم توانایی خوردن نداره انگار خیلی کم غذا و بد غذاس ...چقد من حرص ش خوردم همش خودم دلداری میدادم ک این لاغری ش حداقل برا بلوغ خوبه ولی زهی خیال باطل... بخدا بجه داریم تو فامیل همسن دخترم ک دارن رژیم میدن بهشون انقد چاق و تپلن ولی ن بلوغ زودرس گرفتن ن چیزی اینا همش الکی من اعتقاد ندارم خیلی بجه چاق دیدم ک رشد طبیعی دارن 

این میگه پیتزا وقتی درست میکنم یکم میخوره میگه سیرم توانایی خوردن نداره انگار خیلی کم غذا و بد غذاس ...

اره .واقعا اصلا ربطی نداره . یه مدت سعی کن غذاهای هورمونی بهش نده .