2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
من دقیقا فردا تولد ۱۲سالگی ام پریود شدم بنظرتون زود است؟

ن عزیزم طبیعی سن دقیق و خوب برا دختر همین ۱۲ سال فقط حتما قرص اهن بخور کم خون نشی ویتامین دی هم بخور خودت گرم بگیر دلدرد نگیری..‌‌ 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
اره .واقعا اصلا ربطی نداره . یه مدت سعی کن غذاهای هورمونی بهش نده . 

مرغ و خبلی کم کردم نمیدونم والا میوه و سبزی ها هم ک میگن طبیعی نیستن نمیدونم جی بدم اجیل هم میگنرم ادم نمیدونه جی بخوره... دکترفت ماهی و عدس و میگو زیاد بده ماهی  میگو دوست نداره زیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ و خبلی کم کردم نمیدونم والا میوه و سبزی ها هم ک میگن طبیعی نیستن نمیدونم جی بدم اجیل هم میگنرم ا ...

اره هندونه و میوه ها همش هورمونی . لعنتی ها . ببین سعی کن از روستا مرغ محلی بخری . یا میوه که میخری از روستا ها بخرین . البته اگه روستا نزدیکتون هست . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
اره هندونه و میوه ها همش هورمونی . لعنتی ها . ببین سعی کن از روستا مرغ محلی بخری . یا میوه که میخری ...

رویتا اره هست ولی میوه سخت پیدا میشه 

ببخشید میپرسم اگه جلوی بلوغ رو نگیرین چی میشه؟

اگه زودرس باشه قدش کوتاه میمونه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

دختر خاله منم ۸ سالشه تازه میخواد بره کلاس سوم سینه هاش دارن بیرون زده خالم برد دکتر گفت طبیعیه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

عزیزم ببخشید بلوغ زودرس خیلی بده مگه؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

من 11 سالگی پریود شدم اصلأ عین خیال هیچکیم نبود و قدم از تموم دخترای فامیل بلند تره😑

برام دعا کنید                                              زندگی خنده کنان شاهد جان دادن ماست....   
۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

خیلی خیلی ببخشید  عمه هاش سینه هاشون  بزرگ نیست 

چون ارثی هم هست این چیزا 

بازم ببخشید که اینطوری گفتم   

۲ تا خواهر۲ قلو۲تا داداش ۲ قلوو نتیجه این عشق۴ تا فرشته کوچولوکه۲ تا توی دل من و۲ تا توی دل آبجیمه
علائمش رو بگو عزیزم منم دخترم یکم علائم داشت، الان تحت نظر متخصص هست اما هنوز دارو مصرف نمیکنه

وای دختر داشتن و بزرگ کردن تو این دوره زمونه خیلی سخته خدا کمک کنه صالح و سالم تربیت شن🙏 

اوایل رفتترش خودم حس کردم پرخاشگر شده تند تند عرق میکرد موهاش چرب میشد جوش تو پیشونی داشت حتی دکتر پ ...

دختر منم کمبود وزن شدید داره نکنع از این شربت ویتامینا که بهشون ممیدیم اینطوری بشن

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
من خودمم بلوغ زودرس بودم الان دخترم ۶ ماهه تحت نظره هی چکاب میدم که اگر یوقت شروعش بود جلوشو دکتر ب ...

بلوغ زودرس ادم چی میشه مگه؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم