2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78949 بازدید | 689 پست
من الان ۱۶ سالمه  بار اول ۱۲ سالگی فقط یک ماه پریود شدم و دیگه نشدم  تا اواسط ۱۳ سالگی&n ...

ن بخدا از ۱ سالگی تا حالا همیشه سالی ۲ ۳ کیلو هم کمبود وزن داشته انقد لاغر ک قشنگ رو لباس میتونی مهره خا کمرش بشماری هیچی نمیخوره همیشه هم ورزش  میکنه ...الکی میگن دکتر ها ک اضاف وزن و بی تحرکی بلوغ زودرس میاره از دختر من فعالتر هیچ بچه ای تو فامیل نداریم 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداوکیلی تو عجیبی😂 خدا بده از این شانسا☹️😄

قربانت 😃🥰😘

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
سنش چقدر؟؟ صفحه های اول بخونی من اول دخترم چند تار مو داشت فقط و سرش همش چرب بود بعدش کم کم اخلاق ش ...

8سالشه گفتم همه اینایی که گفتین ودارهحتی اخلاقش هم عوض شده خیلی حرص منو درمیاره 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
ن بخدا از ۱ سالگی تا حالا همیشه سالی ۲ ۳ کیلو هم کمبود وزن داشته انقد لاغر ک قشنگ رو لباس میتونی مهر ...

واقعا گیج شدم 

اگه اضافه وزن نداره،چرا پریود شده؟

شما خودتون کی پریود شدید؟عمه هاش کی پریود شدن؟

شما کجایین میخوام دکتر معرفی بکنم

کاربر خانوم
اگه ۹ پریود بشه که خیلی زوده  من ۱۱ پریود شدم خودمو نمی‌تونستم جمع کنم🤦🏻‍♀️  بهترین کا ...

کلا تو خوزستان فوق تخصص غدد کودکان فقط چند تاس من حتی عید باز ۲ تا دیگه دکتر بردم گفتم مقایسه کنم ببینم چی میگن ولی اونا هم میگفتن عجله نکن برا دارو فعلا وزنش کم جهش رشد نداره ولی خوب تو ۲ ماه ۳ سانت قد کشیده حتما جهش داره موهاش هم خیلی زیاد شده باید اول تمام ازمایش هاش و عکس مچ دست و سنو تکرار بشه بعد دوباره ببرمش دکتر...

عزیزم داروهای اشتها و زینگ باعث بلوغ زودرس میشه من خیلی وقته به خاطر این نمیدم با اینکه خیلی لاغره و ...

اره دختر من سالی ۲ ۳ بار زینک و میدادم ولی واقعا باورم نمیشد با کمبود وزن و تحرک زیاد این بلا سرش بیاد ۱ ثانیه این بچه بند نمیشه همیشه در حال ورجه ورجه س

اسی سابقه پلی کیست نداری ؟ 🤔

خودت یا عمه هاش 

تو مقاله انگلیسی خوندم باعث بلوغ زودرس میشه

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
سلام خانم محترم من از سوم دبستان سینه هام رشد کرد و کلاس پنجم از سوتین استفاده میکردم کلاس دوم را ...

ممنون جواب دادین خودمم یادم موقع سینه در اوردن دیگه معذب بودیم بازی کنیم چقد ما مظلوم بودیم🙁 خدا رو شکر سن خوبی پریود شدین کاش دختر منم ب راهنمایی برسه

عیب نداره عزیزم کم دکتر ببر داروهای جورواجور بهش بده.فقط باهاش راه بیا حساسیتش کم بشه.اون از لحاط رو ...

درد اینه عقل و جسم با هم رشد نکرده درک ش صفر انقد کوجیک نمیشه هیچی براش توضیح داد اون روز داداش کوچیک م ۴ سال از خودش بزرگ امد خونمون پیرهنش زد بالا ک ببین من اینا دراوردم قرار مث مامانم بشم اخه این بچه ب نظرت موقع بلوغ شه؟؟؟  😁

دکترامونم بی سوادن وقتی دیگه علائم ظاهر شد که قطع کردنش فایده نداره من الان دخترم رو هر دوماه میبرم ...

واقعا سخت انشالله هیچ کس گرفتار نشه امسال از بس دکتر ب دکتر ازمایشگاه ب ازمایشگاه رفتیم داغون شدیم خیلی سخت این سن انشالله ک هیچ کس گرفتارش نشه

اره دختر من سالی ۲ ۳ بار زینک و میدادم ولی واقعا باورم نمیشد با کمبود وزن و تحرک زیاد این بلا سرش بی ...

عزیزم ژنتیکیه باید دید عمه یا خاله هاش تو چ سنی پری شدنمنم یه خواهر یازده ساله دارم به شدت پر تحرک و لاغر ولی امسال پری شد من همش میگفتم اینکه خیلی لاغر و پر تحرک بود چطور زود پری شد مامان گفت شما مث عمه هاتونین

من خودمم یازده سالگی پری شدم حتی اون یکی خواهرمم همینطور

میشه برا مستقل شدنم یه صلوات بفرستین؟