2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78947 بازدید | 689 پست
دخترتون الان دقیقا چند سالشه  وکلاس چندمه؟؟  دخترم کلاس اوله هنوز

ن دخترم ۸ سال و ۲ ماهش قدش ۱۳۰ کلاس دوم ..‌برا سن الانش ک قدش رو نمودار خوب .. ولی خوب بلوغ ش زودتر باشع صدرصد کوتاه میمونه 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
فکر کردی دارو چی میدن فقط داروهای هورمونی که عوارض خیلی بدی داره براش  نگران نباش از یه متخصص ...

امروز بردیمش پیش دکتر خودش .. این دکتر ب زور دارو میده و کلا مخالف امپول و این چیزاس  گفت ک فعلا دارو نمیدم تا ۴ ماه دیگه باز بیارینش اگ پیشرفت داشت دارو میدم ..میترسم سینه هاش بزرگ بشه دخترم معذب بشه جلو مردم ... درست دارو عوارض داره ولی نمیدونین چقد سخت تو این شرایط من باشی اصلا امادگی روحی شو نداره  بعضی ها روح و جسم شون باهم رشد میکنه این جسمش فقط داره بالع میشه عقل ش ی بچه س  خدا هیچ کی و با بچه ش امتهان نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه ای ندارم عزیزم کمکت کنم. اما دلم خواست اینو بگم که لطفا این حجم از استرس و نگرانی رو به دخترت منتقل نکن. واصلا جلوش چیزی نگو. من خودم این تجربه رو درباره خودم دارم که مامانم نگران کوتاهی قدم بود و همش درباره زمان  پریود شدنم به همه میگفت و ناراحت بود. خیلی روم تاثیر گذاشته بود به حدی که هر وقت پریود میشدم ی غم بزرگ بهم دست می‌داد. خیلی دکترم میبردم. ی بار ی خانم دکتر به مامانم گفت بختش بلند باشه قدش مهم نیست😂الانم قدم ۱۶۳ هست و با خواهرم تفاوت انچنانی ندارم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
امروز بردیمش پیش دکتر خودش .. این دکتر ب زور دارو میده و کلا مخالف امپول و این چیزاس  گفت ک فعل ...

عزیزم دختر منم اردیبهشت ماه نه سالش تموم میشه و علائم دختر شمارو داره بخاطر همین درکتون میکنم‌ ولی بلوغ تو سن حدود ده که بلوغ زودرس نیست دنیا هم به خواست ما نمیچرخه از لحاظ روحی سعی کنید یه سری چیزا رو خودتون برای دخترتون توضیح بدین تا از کس دیگه ای نپرسه و یاد نگیره من فیلم های دکتر شهرام اسلامی و راجع به بلوغ و اینکه به بچه ها چطور باید توضیح دادو دیدم و الان برای دخترم اصلا پریووود یه چیز عجیب و وحشتناک نیست میدونه یه چیز طبیعیه تو روند رشد آدمی 

سعی کنید اول به استرس خودتون غالب بشید که دخترتون بلوغ رو به راحتی طی کنه 

و در آرامش ویزیتای دکترش و برید با آمادگی کامل روحی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

واقعا سینه بزرگ یا قد متوسط چرا باید انقدر ذهن و نا اروم بکنه شما باید به دخترت اعتماد بنفس بدی واقعا قد دو سه سانت اینور و اونور فرقی نمیکنه

شما بعنوان یه مادر با فکر از اول با دکتر پیش رفتی و اهمال کاری نداشتی و باید دخترتو از لحاظ روحی آماده کنی اونم بتدریج

تا چند سال بعد بلوغ هم قد رشد میکنه به محض بلوغ قطع نمیشه که

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من تجربه ای ندارم عزیزم کمکت کنم. اما دلم خواست اینو بگم که لطفا این حجم از استرس و نگرانی رو به دخت ...

اره واقعا استرس خیلی بده الان دوباره ی دکتر دیگه شوهرم برده اونم گفته فعلا دارو نمیدم تا ۴ ماه دیگه اعصابم ک راحت شد تازه میخوام شام بخورم هیجی از گلوم پایین نمیرفت

عزیزم دختر منم اردیبهشت ماه نه سالش تموم میشه و علائم دختر شمارو داره بخاطر همین درکتون میکنم‌ ولی ب ...

ممنون عزیزم..اره باید بیشتر رو خودم کار کنم اول تا ی چیز جدید ازش میبینم دست و پام گم میکنم سرتا پام میشه استرس تازه ۸ سالش اخه کوچیک

واقعا سینه بزرگ یا قد متوسط چرا باید انقدر ذهن و نا اروم بکنه شما باید به دخترت اعتماد بنفس بدی واقع ...

خودم قدم کوناه ۱۵۸ حدودا  دلم نمیخواد مث خودم بشه ولی باز من ۱۰ ساله سینه ها درومد میترسن دخترم از منم کوچیک تر بشه 

من وقتی پریود شدم کلاس ششم بودم از کلاس چهارم دیگه سینه هام برجسته شدند الان قدم 168هست

ماشالله قد بلندی... تقریبا دو سال طول کشید سن خودمم هنین حدود بود ولی من ۱۰ سانت کمتر شدم😅

صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

زینک باسن و سینه رو تو دوران بلوغ خیلییییییییییییی بزرگ میکنه زود

۷ سال و ۹ ماهش بود علامت اولیه داست ولی تمام چکاب ها و آزمایشات و عکس مچ دست خوب بود دکتر میگفت خانم ...

منم یادمه یکی دوستام کلاس سوم بودیم سینه هاش بزرگ شده بودن و خیلی خجالت میکشید بلوغ زود رس داشت 

صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

بنظرم الکی این دکتر اون دکتر میری مگه بیچاره چقدربرجستگی سینه دراورده ک اینطور نگرانی

یا رب نظر توبر نگردد
ن هنوز ولی من ۵ ماه پیش ک متوجه شدم فرداش شروع کردم دکتر رفتن ۱ ماه تمام دور چکاب ش بودم  ولی م ...

عزیزم تمام علاعم زود رس داره 

دکتر ش حتما عوض کن

عضو گروه رز قرمز❤وزن اولیه۹۵ ❤وزن فعلی۹۵❤هدف اول۹۰  ❤هدف دوم ۸۵❤هدف سوم ۸۰❤هدف چهارم ۷۵❤