الکی بچه رو نترسون یه بچه ای زود میشه یکی دیر کاملا عادیه، ولی سن دختر شما دیگه بلوغ زودرس نیست که، از الان علائم شروع میشه تا دو سه سال دیگه پریود میشه، کاملا هم طبیعیه، من خودم از کلاس دوم سوم شروع شد اول راهنمایی هم پریود شدم، همه چی هم طبیعی بود و هست، لطفا الکی شلوغش نکن به بچه استرس وارد نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند سالشه دخترتون منم ده سالگی پریود شدم قدم بلنده اما میترسم دخترمم زود پریود بشه قدش کوتاه بمونه ...
۵ سال و ده ماه😩نمیدونم حساس شدم یا واقعا مشکوکه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ولی بعد رشد سینه ها دوسال بعد پری هم اغاز میشه دخترتون سنش کمه حتمن به پزشک خوب مراجعه کنید
فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی غصه بخوری میگذردبخندی هم میگذرهپس بخند و شکر کنبزار تو فرکانس شادی قرار بگیریاگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن
بنظر من که بلوغ از 9سالگی که بسن تکلیف میرسن دیگه طبیعیه. الکی استرس وارد نکنید ب بچه تو روحیش تاثیر داره
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.